belki ilginizi çeker
  1. · kılıç yarası gibi
  2. · felsefe
  3. · 31 mart olayı
  4. · kolera günlerinde aşk
  5. · ahmet altan
  6. · kılıç yarası gibi
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · the twilight saga new moon
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · taş olursun taş
  9. · nergis kumbasar

isyan günlerinde aşk  

1. ahmet altan ın 31 mart vakası dönemlerinde geçen bir aşk hikayesi, klasik ahmet altan kitaplarında olduğu gibi bol bol cinsellik içerir.
    (cyrus the virus, 01.04.2004 15:58)
  2. 31 mart'a bakış açısı itibariyle güzel bulunabilecek kitap.
    (dannyorum, 01.04.2004 18:03)
  3. süper kitap.okurken elimden düşürememiştim.
    (bettyboop, 01.04.2004 18:04)
  4. romanın belkemiğini oluşturan 31 mart vakası hakkında yazılanlar,tarih derslerinde yıllarca acımasızca avutulmak vasıtasıyle saf ve temiz duygularıyla oynanmış biz türk geçlerini aydınlatabilecek düzeydedir.bu roman sayesinde tarihin sanıldığı kadar basiretli,dolayısiyle de sıkıcı olmadığını anlarsınız.
    ayriyetten " abi,ahmet altan hakkaten de kadın ruhundan anlıyomuş yaa,adam bu işin kitabını yazmış,helal olsun be!" * dedirtebilecek türden bir romandır.
    (pandora, 01.04.2004 18:48)
  5. (galliani, 31.03.2007 14:35)
  6. muhtemelen ileride klasikler arasına girecek olan ahmet altan romanı.
    31 mart vakası, ikinci abdülhamit, ittihat ve terakki ve aşkı o edebi yeteneğiyle çok iyi harmanlamıştır ahmet altan.
    kısmen tarihi roman da diyeceğimiz kitap birçok tartışmayı da beraberinde getirmişti. edebiyat kılıfı olarak kullanarak saman altından su yürütüldüğü iddia edildi.
    açıkçası ahmet altan bir kaç bölümde tarafsızlığını yitirmiş ama her şeyden önce edebi bir eser olarak bakmak lazım.
    ahmet altan’ın yaptığı ruhsal durum analizleri, kurduğu olaylar örgüsü ve ifade gücü her türlü övgüyü hakediyor.
    kılıç yarası gibi’nin devamı niteliğindedir.
    (pedesa, 07.09.2008 15:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil