görseller
isveç köftesi 

belki ilginizi çeker
  1. · ikea
  2. · köttbullar
  3. · ankara da ikea olmaması
  4. · isveçli kızlar
  5. · ikea
  6. · seyyar satıcı
  7. · isveççe
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · yılmaz özdil
  3. · öğretmenler günü
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · anlamsız şarkı sözleri
  9. · uzakta olmak

isveç köftesi  

1. türkiyede türk usulü domuz etsiz olarak ikea da afiyetle yenebilecek köfte.ayrıca köfteyle birlikte marmelat mı yenir denmemeli muhakkak bu köfteye has olan marmelatla birlikte denenmelidir.
    (magicpie, 03.01.2008 11:36)
  2. (bkz: ikea)
    (guenever, 03.01.2008 11:56)
  3. diğer ülkelerden farklı olarak türkiye'deki ikea mağazalarında en çok satılan ürünmüş.

üniversitedeyken uluslararası pazarlama dersinde sunum yapmak için ikea'yı tercih etmiştim. o zamanlar yaklaşık 3 yıl önce bi yerde okumuştum -şimdi tam hatırlayamıyorum- hafta içi günde 1200, hafta sonu 3600 porsiyon köfte satıyorlarmış. mobilya ve ev dekorasyonu devinde köfte satışlarının bu denli yüksek olması oldukça şaşırtıcı gelmişti. ama o üzerine dökülen sos yok mu, ağzının tadını bilenler için çoğu zaman tercih sebebi oluyor.
    (seni kendime sakladim, 19.09.2009 23:20)
  4. (bkz: köttbullar)

orijinali dana ve domuz eti karışımından yapılır, şahsen ilk gördüğümde reçelle köfte de olmaz ki ne yapacaklarını şaşırmışlar dedim ama hakkaten de güzel oluyormuş.

ama adamların aklına nasıl gelmiş köfte ve reçeli birlikte denemek ben onu merak ediyorum.
    (mosbius, 19.09.2009 23:39)
  5. algida kutusuna konulmaz.
    (lrockstarl, 19.09.2009 23:41)
  6. nihayet bugün tattığım ve gerçekten beğendiğim köfte. yine de dedemin köftesine değişmem.
    (naunet, 19.09.2009 23:55)
  7. neredeyse bin çeşit köftesi olan ülkemizin edirneden dışarı çıkmayı becerememiş "meşhur" köftecilerine kapak olmuş köftedir..
    (lextra, 20.09.2009 17:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil