|
|
- minicik ufacık bir arkadaşımız.
zfl'de güzel anılarımızın geçtiği fakat istanbulda bi türlü görüşemediğim insancık.
- istanbulda birden puf diye kaybolan neşeli kişilik. ayrıca ben bu kişilikle ilk okulda (dersaneden)tanışmıştım. kamptan da tanırım * ve hatta lise arkadaşımdır.
(peng, 04.01.2005 01:31 ~ 01:34)
- (bkz: thom yorke)
- ortaokul olsun lise olsun, dersanede aynı sınıf hudutları içinde bulunurken muabbetlerimizin aramıza tepegözün sokularak kesilmesi, ilk defa gördüğü bir soru hakkında 'ölmezsek daha neler görcez' lafıyla beraber daha bir sürü söz öbeğini bana geçirmesi yetmezmiş gibi bir de ev arkadaşım, can yoldaşım olmaz mı? sevilesi, öpülesi, özenle sakınılası değerli şahsiyet istemyorke'u saygıyla selamlıyorum...
- çaylak olmuştur, enteresan..
o değil de tam önemli bir mesaj atarken çaylak olması durumu trajikomik bir şekilde zorlamıştır..sözlüğün donanımı çaylak olanlara mesaj atılmasını engellediği için, öyle ortada kaldım..mesajı iletmek için de artık kuş gönderirim, ateş yakarım, dumanla haberleşirim ne olacak, napalım..
(bkz: demokraside çareler tükenmez)
- mesaj fasilitesini spam yapmak için kullanarak beni benden almış sözlük kullanıcısı. her iş arayan ya da her işveren mesaj atsın diye yapılmadı bu sözlük gibi gibi.
|