rüya ersavcı denen hanım kızımızın 90 lı yılların başında çıkardığı bir şarkıydı.ilginç sözlü,ilginç klipli,o dönemin ilginçliğini bir şekilde daha da yücelten bir şarkıydı.
birisi bir edi, bana blabla(ki hala anlamış değilim burayı) dedi
birisi bir büdü elinde düdüğü no no nooooooo
şeklinde sözleri vardı.
klibinde gözlüklü hafif kır saçlı babaya,esas kızımız rüya eşlik eder,etrafta damat adayları fing atardı.baba "kızım seni x e vereyim mi?" şeklinde sorar,rüya kızımız "istemiyoruuuum babaa" şeklinde cevaplardı...
google bile bu şarkının sözlerini bulamıyor,gönül ister ki biri çıksın bende var bu şarkı desin,yoksa klibi için trt nin arşivine dalıcam gizliden,barbaros hayrettin in ben sizin babanızım klibiyle birlikte alıp çıkıcam sonra...
kızım seni ediye vereyim mi?
kızım seni büdüye vereyim mi? (x2)
istemiyorum baba (x2)
birisi bir edi, evde kırkbeş kedi.
birisi bir büdü, elinde düdüğü.
no no no...
istemiyorum baba (x2)
baba... baba... baba... baba...
kızım seni ali'ye vereyim mi?
kızım seni veli'ye vereyim mi?
kızım seni mehmet'e vereyim mi?
kızım seni saddam'a vereyim mi?
kızım seni bush'a vereyim mi?
kızım seni kime vereyim ?
kızım seni kevin costner'a mı vereyim?
kızım seni jacques cousteau'ya mı vereyim?
kızım seni michael jackson'a mı vereyim?
kızım seni mickey mouse' mı vereyim ?
bu son bölümde baba olacak adam az daha 50 pare top atışıyla kızını vereceğinin sinyallerini vermektedir. kızcağızda bulmuş saf babayı, 'ayy, uyy, appariii, aveyyy ' gibisinden tepki verip bir tuhaf yüzsüzlük örneği sergilemiştir. onu beğenme bunu beğenme, uçana kaçana hoşt de kış de, diktatör beğenme, artist beğenme, ali ile veliyi geçtim bile , sen gel de ediyle büdüye hayır de. (bkz: baba beni levent oran a ver)
doksanlarda çocukluğunu yaşamışların ruhsal bozukluklarına açıklık getirecek bir şarkıydı, ne yazık ki o yıllarda bunun daha beter örnekleri de mevcuttur.
(bkz: gençkan)
(bkz: kendimi kontrol edemiyorum)