gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · ezel
  5. · prison brake
  6. · ece gürsel
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · lig tv
  9. · yapılmış kardan adama uçan tekme atmak

istek vakfı barış okulları  

1. 1997 de ilk açılmasıyla eve yakın olması , ve annemin istek vakfı ile çalışmasından dolayı başladığım , kendini her yıl biraz daha ileri taşıyan , 8 senemi geçirdiğim okulum.
    akvaryumu andıran mavi-yeşil renklerinden vazgeçip güzel bir binaya kavuşması sevindiricidir.

ilk başladığımda bahçesinde bulunan diş hekimliği fakültesi , spor salonu , havuz , butik , sosyal tesis gibi eklentiler yoktu.
    daha sonra bir kat daha çıkıldı , konferans salonu yenilendi , eğitim kadrosu değişti , cambridge sınavları okulda yapılmaya başlandı , eh iyi de oldu.

bilip bilmeyenlerin hakkında atıp tuttuğu beni sinir ettiği okulumdur ayrıca.
    çok burs verir bir kere.
    bütün öğrencileri tikky olamaz yani.
    ayrıca bağdat caddesi üzerinde bulunan bir okuldur sonuçta.

ordayken farkında değildim ama lisede başka okuldan arkadaşlarım olunca ister istemez farkına vardım , ingilizcesi çoğu okuldan çok daha iyidir.

en önemlisi atatürkçüdür.
    yeşil sermayeyle alakası yoktur.
    (sos, 29.06.2007 15:54 ~ 15:57)
  2. adını bedrettin dalan'ın oğlu barış dalan'dan almış olması muhtemel okullardır.
    (truman, 29.06.2007 16:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil