|
|
- bünyesinde barındırdığı okulların birinden (bkz. bilge kağan lisesi) mezun olduğum vakıf. mezun olan öğrencilerinin %50' si yine kendisine ait olan (bkz. yeditepe üniversitesi )ne gider. bu vakfın okullarında okuyan en zeki, en şahsiyet sahibi öğrenciler bile bir kaç yıl sonra çevrelerindeki parası bol aklı kıt ( çoğunluğu oluştururlar) insanlara benzemeye başlar.
- renklerinden,öğrencilerinden,öğretmenlerinden tiksindiğim okul.
- kepaze bir marşı vardı ki belde lisesi mezunu olarak hala aklımdan silmeye çalışıyorum gene de başaramıyorum (sözler gene neyse de müziği bir duymanızı tavsiye ederim.)
atatürkçü eğitim ilkemiz
coşkuyla çarpar yüreğimiz
nesiller boyu yükselecek
daima gururla sesimiz
var oldukça bu sevgimiz
aşarız engelleri güçlüyüz biz
diye gidiyordu..bu istek vakfında bir güçlüyüz biz süperiz konsepti var ki anlamak mümkün değil mesela üniversitesinde de "we are the best" sloganını kullanıyorlar. her gün o atmosferden kurtulduğuma şükrediyorum varolan kapasiteyi de düşürme imkanınız yüksek çünkü.
- atatürkçü eğitim ilkemiz
coşkuyla çarpar yüreğimiz
nesiller boyu yükselecek
daima gururla sesimiz
var oldukça bu sevgimiz
aşarız engelleri güçlüyüz biz
hiçbir zaman unutulmaz.bir ömür gölgeniz gibi en korkulu anlarınızda kulaklarınızda çınlayacaktır
- bedrettin dalan'a ait tornistandan bir vakıf.
- hayatımın 4 senesini bir işkence gibi geçirten okul bünyesidir kendisi,hepsinden nefret ederim hocalarından öğrencilerinden hele kapıdaki güvenlik görevlilerindne bilhassa en tiksindiğim semiha şakir dir ayrıca ii olan tek yönü ne kadar tarzıma uymasada koridorların podyum gibi olmasıdır.
(mimar, 12.09.2005 21:20)
|