istek vakfı   

adana çık aradan

1. bünyesinde barındırdığı okulların birinden (bkz. bilge kağan lisesi) mezun olduğum vakıf. mezun olan öğrencilerinin %50' si yine kendisine ait olan (bkz. yeditepe üniversitesi )ne gider. bu vakfın okullarında okuyan en zeki, en şahsiyet sahibi öğrenciler bile bir kaç yıl sonra çevrelerindeki parası bol aklı kıt ( çoğunluğu oluştururlar) insanlara benzemeye başlar.
    (kay scarpetta, 31.05.2004 19:02)

2. renklerinden,öğrencilerinden,öğretmenlerinden tiksindiğim okul.
    (damlahmet, 12.09.2005 14:36)
  3. kepaze bir marşı vardı ki belde lisesi mezunu olarak hala aklımdan silmeye çalışıyorum gene de başaramıyorum (sözler gene neyse de müziği bir duymanızı tavsiye ederim.)
    atatürkçü eğitim ilkemiz
    coşkuyla çarpar yüreğimiz
    nesiller boyu yükselecek
    daima gururla sesimiz
    var oldukça bu sevgimiz
    aşarız engelleri güçlüyüz biz
    diye gidiyordu..bu istek vakfında bir güçlüyüz biz süperiz konsepti var ki anlamak mümkün değil mesela üniversitesinde de "we are the best" sloganını kullanıyorlar. her gün o atmosferden kurtulduğuma şükrediyorum varolan kapasiteyi de düşürme imkanınız yüksek çünkü.
    (florianus, 12.09.2005 14:54)
  4. atatürkçü eğitim ilkemiz
    coşkuyla çarpar yüreğimiz
    nesiller boyu yükselecek
    daima gururla sesimiz
    var oldukça bu sevgimiz
    aşarız engelleri güçlüyüz biz

hiçbir zaman unutulmaz.bir ömür gölgeniz gibi en korkulu anlarınızda kulaklarınızda çınlayacaktır
    (damlahmet, 12.09.2005 14:59)
  5. bedrettin dalan'a ait tornistandan bir vakıf.
    (acar, 12.09.2005 20:43)
  6. hayatımın 4 senesini bir işkence gibi geçirten okul bünyesidir kendisi,hepsinden nefret ederim hocalarından öğrencilerinden hele kapıdaki güvenlik görevlilerindne bilhassa en tiksindiğim semiha şakir dir ayrıca ii olan tek yönü ne kadar tarzıma uymasada koridorların podyum gibi olmasıdır.
    (mimar, 12.09.2005 21:20)