belki ilginizi çeker
  1. · rte nin sözlük yazarı olması
  2. · alkolik2000
  3. · haftanın en beğenilenlerine giren kimsesiz yazar
  4. · bir anlık gaza gelenler
  5. · dirtypain
  6. · sezonun ilk bikinili ünlüsü
gündem
  1. · 2012
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · okan bayülgen
  4. · boylumlama
  5. · prison brake
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · fabrikada jeneratör diye gemi makinesi kullanmak
  9. · ayağı suya değen kedinin elektriksel hareketleri

istatistik kategorileri  

1. yeni bir istatistik şeysi. yazar infosunda çıkan bu başlık altından, kişinin sözlük istatistiklerindeki durumu görülebiliyor.
    (aqua, 29.03.2005 18:58)
  2. ilginç bir şey. bir anlamda insanın içini gösteren, çıplakmış hissi veren bir fasilite olmuş bu. ama iyidir yine de. gerçi, en çok konuşan sosyofolloş arıların 3. sü olmuşuz ama çalışıyoruz. önümüzdeki maçlara bakacaz artık birinci olabilmek için. * ama allah var, mesaj uygulamasını şimdiye değin kötü emellerime alet etmedim.* * *
    (fempusay, 30.03.2005 09:12 ~ 10:29)
  3. (culdesac, 31.03.2005 02:25)
  4. haftanın en iyi girileri ve haftanın en kötü girileri* yardımıyla sözlüğün politik tandası hakkında bilgi edinebileceğiniz sözlük içi matematik sever bölüm.
    haftalık bazda en iyi ve en kötü girilere ulaşabilirsiniz. tabii kaç oyla bu sonuçlar ortaya çıkıyor sorusuna herhangi bir cevap bulamadığımız için sözlüğün genel kanaatini yansıtıp yansıtmadığını bilemiyoruz.
    (subaquatic, 15.01.2008 22:50 ~ 16.01.2008 19:40)
  5. karizmatik bir duruşu var şahsım penceresinde. hele ki o hafta şahsım pencerenizde "istatistik kategorileri" sekmesini göremediyseniz bunu daha iyi anlıyorsunuz. çıplak, savunmasız hissedebiliyorsunuz. elimde starbucks bardağı, içi kurukahveci mehmet efendi'den alınmış çifte kavrulmuş kahve dolu; o doldukça kalbimin içi boş, şahsım penceresi yalın. yağmuru izliyorum. geçen haftanın kritiğini yapıyorum. "keşke o ayarı vermeseydim. ahh. ne vardı şu dilini tutabileydin?" diye soruyorum kendime. sorular sorular aklımdaki sorular..

ukte doldurunca, giri ispikleyince falan çıkıyor genelde bu ibare. her şeyi koy bir kenara, giri ispikleyemem; karakterime aykırı. kendimi inkar etmiş olurum o zaman. e ukte falan da. vermiyorum ki verilmişini doldurayım. geriye 3 seçenek kalıyor;

1- geçen haftanın en beğenilen girileri
    2- geçen haftanın en kötü girileri
    3- 2007 yılının en beğenilen girileri

bi kere, geçen haftanın en kötü girileri listesini kim kaybetmiş de sen bulasın? her hafta bir başka dingilin sirkülase ettiği bir liste, senin ne haddine? e en beğenilenlere girmek de bir başka mesele, stratejik hareket edeceksin. giriyi eklemeden evvel saatin o giriye uygun olduğunu, rüzgarın yönünü, kanka listenin yoğunluğunu falan iyi hesap etmen icap ediyor. onu da geç.

beni en çok tedirgin eden şey ise geçen yılın en beğenilen girileri kontenjanından o ibareye sahip olan arkadaşlar. sizlere ölümüne öykünüyorum lan. düşün, 1 yıl boyunca sözlüğe uğramasan bile kafadan istatistik kategorileri şeysine sahipsin. noel baba'nın yeni yılda "geçtiğimiz yıl uslu bi çocuk oldun mu edvırd?" sorusuna bi sefer "yeah" dedin mi tüm yıl oyuncak trenini sür. ooh, cingle bells mnkym.

moderasyon lütfen bizleri de düşünsün artık. hızlı bi düşününce;

"-geçen hafta yazdığı bir giri listeye girdi çıktı
    hani böyle ümit karan ofsayta girip çıkmış gibi."

inanırsak olur bence. ich möchte.
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 26.08.2008 13:34)
  6. an itibariyle bir kategoride istatiksel olarak 10. sıraya girmem utanmama sebep olmuştur. evet yanlış duymadınız utanmama dedim. insan haftanın atraktiflerine girince utanabiliyomuş demek ki. o kadar çok tıkaltıp da naptım ben bu sözlükte anlamadım. meğer ne çok zaman geçirmişim bu hafta. kendimden utandım. asosyal olup olmadığımı sorguladım. sadece geceleri onlinedım oysa ki.

(bkz: daha da gelmem itüsözlüğe)
    (bkz: it was just a joke dudes)
    (supo, 05.02.2009 07:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil