belki ilginizi çeker
  1. · msn
  2. · adalarda talim var bahriyeli yarim var zirvesi
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · prison brake
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · aylin aslım
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · hımmm ok
  9. · necdet adalı

istanbulagain  

1. yeni bir 6. nesil çaylak arkadaş... yakın bir zamanda yazar olması, hukuk, futbol, siyaset, genel kültür gibi konularda sözlüğü zenginleştirmesi yegane temennimizdir kendisi ile ilgili... bir de kuzenim olmasından şüpheleniyorum ki sorma sözlük!
    (poisonx, 12.09.2009 20:06)
  2. an itibariyle yazar olduğunu öğrenmiş, yukarda yazıldığı gibi elinden geldiği her türlü konuda elinen geldiğince doğru düzgün fikirler sunmaya çalışan ve çalışacak olan kişiliktir. ayrıca kuzeni olunmaktan korkulacak birşey de yoktur zannımca.
    (istanbulagain, 15.09.2009 13:37)
  3. banka hesapları temiz çıkmış, potansiyel ergenekoncu yazar.
    (poisonx, 18.09.2009 16:57)
  4. adalarda talim var bahriyeli yarim var zirvesine gelerek milli olan yazar. zirve katılımı babında yani. bir de nicki sürekli bana here comes the rain again'i çağrıştırıyor,ne alakaysa..
    (defanstaki son adam, 28.09.2009 12:58)
  5. aile avukatımdır.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 28.09.2009 13:00)
  6. şu kısacık ömründe bir düzine okul değiştirmiş pek çoğumuzdan fazla görmüş geçirmiş herkes carcar konuşurken sakinliğiyle dikkati çekmiş çiçeği burnunda sözlük yazarıdır, elleşmeyin.
    (macajoynovic, 28.09.2009 17:50)
  7. istemeden de olsa hayalkırıklığına uğratttığım yazardır kendisi. nickimi çok zor okumuş da artık ne düşündüyse karşısında beni görünce o sen misin falan dedi.*
    (brevibakter, 09.10.2009 21:13)
  8. daha ilk karşılaşmamızda sakin davranmamdan yakınmış yazar. gidip duman açacağına metal birşeyler açsaydı headbang falan yapacaktım ben oysa, yazık oldu...
    (holzlöffel, 09.10.2009 22:23)
  9. dikkatimi çeken bir girisinden sonra merak edip girilerine göz atınca ; düşüncelerini bir eski sevgilime çok benzettiğim yazardır.

onun dışında tanımam etmem.
    (onbirdakika, 24.10.2009 23:24)
  10. en sevdği yemeklerden biri de kurufasulye olan yazar.

(bkz: gazman)
    (beytambal, 18.11.2009 21:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil