|
|
- fenerbahçe taraftarının panatinaikos maçında açtıkları pankart. oldukça zekice ve başarılıydı bi türk ve galatasaraylı olarak o pankartı akıl edeni sevgiyle kucaklıyorum burdan.
- fenerbahçe "kill for you" grubunun moda'lı bir ressama* yaptırmış olduğu bu pankart, bugüne kadar stadyumlarda açılmış en iyi pankarttır kanımca. futboldan nefret eden biri olarak o zaman da tebrik ettim, şimdi de tebrik ediyorum bu kişileri.
istanbul'u tarihe gömülmüş olan konstantinapolis ve benzeri isimlerle ananlara da selam olsun.
- müthiş pankartın wallpaperıda mevcuttur.
(bkz: http://www.antu.com/...)
- tişört üzerine baskı yaptırtılaraktan atina sokaklarında dolaşılası pankart.
- söz konusu maça ab* bayraklarıyla gelen mallara iyi bir cevap olmuştur. daha iyisini tahmin bile edemiyorum. mükemmel hatta.
- yanlıştır. istanbul since 28 mart 1930 demek daha doğrudur.
(bkz: kontantiniyye)(azwepsa, 26.04.2006 19:02 ~ 19:15)
- (bkz: hay ağzına sağlık)
- (bkz: yaratıcı fenerbahçe taraftarı)
- bugün türkiye-yunanistan milli maçında da açılmasını canı yürekten istediğim pankarttır..
- erasmus vesilesiyle okulumuza * gelmiş olan yunan bir arkadaşımızın arkasından derste açılmış olan a4 boyutlarında pankarttır.
not: ayrıca geldiği okulun adının ne anlama geldiğini bilip bilmediğini halen merak etmekteyim.
- fenerbahçe taraftarının bugüne dek yaptığı en iyi şey.
- düşündüren pankart.istanbul since 1453 ün sol alt köşesinde "kill for you" yazmaktadır,
die for you yazsa bir nebze de kill for you nedir diye düşünüyor insan
|