|
|
- dördüncü nesil yazar kişi. *
- konu seçimi ve vurgulamalarıyla dikkatimi çeken,takip ettiğim nesildaşım.sözlükteki ömrünün uzun olmasını dilerim.
- hoşgelmiş nesildaşım.
- tam " incesaz'dan firar okunduktan sonra istanbullular için efkar vakti olur" diyecekken bir yazarın nicki olduğunu öğrendiğim kelime grubu.
hoşgelmiştir bu güzel nickle bizleri şereflendirmiştir.
(bkz: karşılama komitesi bana gelmemişti)
(bkz: komite uyuma kurbağana sahip çık)
- nick'ini görür görmez yüzümde bir gülümse meydana getiren, başlık olarak açılsaymış yaran başlıklar kısmına girebilecek nitelikte sözcüklerden müteşekkil bir nick'e sahip yazar.
- nick'ini çok beğendiğim nesildaş yazar...
(billy, 26.11.2007 14:59)
- sözlüğe ilk katıldığı zamanlarda rumuzuyla dikkatimi çeken alaycı,hüzünlü,kırılgan,zaman zaman da isyankar yazılar yazan,birikimli olduğunu düşündüğüm,takip ettiğim 4. nesil yazar.
sözlükteki 4.nesil kaliteli yazar profili gözönüne alındığında,bu kategoride üstte yer alır bana göre.
- şahane nickli yazar... her geçen gün senin günün, her batan gün benim günüm tadında...
bu şarkı da kendisine gitsin o vakitte: (bkz: yine mi çiçek)
- böyle bir yazar aslında yok. kıçınıza kına yakınız.
- (bkz: böyle bir yazar aslında yok)
artık yokmuş, girileri de yokmuş. her gün ne yazmış diye arattığım biri artık bu sözlükte yazmayacakmış. sözlükten giden birinin ardından, tanımadığım birinin ardından üzülüyorum. başka bir platformda kaliteli yazılarıyla karşılaşma umuduyla.
|