belki ilginizi çeker
  1. · istanbul beyefendisi
  2. · eski sevgiliye söylenen son şarkı
  3. · sözlük yazarlarının en sevdiği tiyatro
  4. · çağlar çorumlu
  5. · lord of istanbul
  6. · korel cezayirli
  7. · irfan
  8. · biss
  9. · dilaver
  10. · mahir canova
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · galatasaray
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · yavaş kalkmak
  9. · psychedelic rock

istanbul efendisi  

1. (bkz: istanbul beyefendisi)
    (sycrone one, 19.11.2006 19:59)
  2. istanbul'a dair adlı incesaz albümünün altı no'lu enstrümental parçası. dilek türkan ile bora ebeoğlu geriden vokal yapmaktadırlar. kanun, kemençe, keman, viola ve viyolonselin istanbul'a dair uyumlu buluşumu.
    (selam kelamı, 25.02.2007 13:20)
  3. musahipzade celal'in senaryosunu yazdığı tiyatro oyunu.
    yöneten: engin alkan

geçen yılki tiyatro dönemi dahil olmak üzere izlediğiniz en iyi oyun olmaya aday. sahneyi bu kadar iyi kullanan bir başka ekip daha görmedim. eğlendiren, içinizi burkan, sizi nerdeyse dans edecek psikolojiye sokan güzel insanların oynadığı tiyatro oyunu. tutkunları izlesin, çalgılı, danslı bir oyun. oyuncular tiyatro repliği ezberlemekten fazlasını yapmış, adamlar dans falan ediyor, taklalar, çalgılar, folklore falan adım atmışlar. bir falaka sahnesi var, demedi demeyin..
    (madhate, 11.10.2008 00:19)
  4. annem ve babamın gitmediğim için bir ton laf ettiği tiyatro oyunu. ilk fırsatta gidip izleyeceğim oyundur.

edit: bugun itibariyle izlemiş bulunduğum oyundur. kesinlikle kostüm ve müzikler olağanüstü olmuş. oyunculuklar ve sahne arası geçişleri oldukça başarılı kesinlikle izlenilmesi tavsiye edilen bir oyundur.
    (faaip de oiad, 11.10.2008 00:24 ~ 13.10.2008 02:23)
  5. müsahipzade celal tarafından yazılmış mükemmelll, çooooooooooooooooooooooooooooook ama çooook sevdiğim güzel oyun... 3 farklı tiyatro tarafından seyrettiğim oyundur ayrıca;`anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümü ` 4.sınıflardan , eskişehir şehir tiyatroları vee `istanbul şehir tiyatroları... hepsi gerçekten çok güzeldi... haddim olmadan ama kendimi de tutamadığımdan, en azından iyi bir tiyatro seyircisi olduğumu düşündüğüm için ben eskişehir ve istanbul şehir tiyatrolarını kıyaslıciim...,

`eskişehir şehir tiyatrolarına bağlılığımdan mı desem `ünsal coşar`ın rejisi sayesinde mi desem harikalar yaratılmış oyun...`özgür onan`ın irfan molla rolünü deli gibi sevdiğim ''ana afendibabaaa'' diye her yerde aynı tepkiyi verdiğim, `elçin tezcanınferaset` rolüyle 1.perdeyi harikalar yaratarak kapattığı, özlem akdoğan'ın afet kadın rolüyle harikalar yarattığı oyundur... sayamadığım bi çok oyuncu, hepsi ama hepsi o kadar güzeldi ki... deli gibi kahkahalar attığım hemen hemen her sahnesinde gülümseyerek, 9 kez seyrettiğim şahaser... hala seyretmeyi düşünüyorum... beni çocuklar gibi şen ettikleri için sonsuz teşekkür ediyorum, ve tebrik ediyorum...

istanbul şehir tiyatrolarındaki istanbul efendisine gelicek olursak, engin alkan farkı vardı, güzel rejiydi hakikaten... beğendim fakat eskişehirle yer yer kıyasladım... eskişehirdekine göre bazı bölümleri gerçekten yavaştı... çile bülbülüm adlı şarkıdaki performans çok çok çokkk güzeldi... kostümler, dekor farklıydı... koçu arabası olayı güzeldi... her şey iyiydi ama çoook eğlendiremedi, nedense eskişehirinki daha da eğlenceliydi... ama en sonunda beni benden etmek için uğraşılmış belli... gamzedeyim deva bulmam adlı şarkı söylendi zaten o an benim için oyun yer mekan bitti. burdan tebrik ediyorum...

ayrıca bu oyunlar o kadar sevildi ki hem eskişehir'de hem istanbul'da satıldığı gün biletleri biten, yer bulunamıyan oyunlar kategorisine girmiştir...(bkz: kapalı gişe oynamak)
    istanbuldaki istanbul efendisinin sitesi merak edenler için:
    http://www.istanbulefendisiardiyesi.tr.gg
    zira merak etmiyorsanız da bi bakın, gerçekten güzel site...

eskişehir şehir tiyatroların fragmanını seyretmek için de burdan:
    www.eskisehirtiyatrolari.com
    http://www.vtunnel.com/...
    eskişehirde seyredilmeli çok çok gülünmeli... istanbulda seyredilmeli oyunun güzelliği öğrenilmeli
    (abdüş şuküfe, 28.03.2009 16:22 ~ 06.04.2009 20:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil