belki ilginizi çeker
  1. · liseli eteği
  2. · ankaradaki liseli kızlar
  3. · muştaki liseli kızlar
  4. · liseli kızlar
  5. · strap on
  6. · muş taki liseli kızlar
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · colin kazım richards
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · ugg
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · eski sevgili hakkında kötü söz söyleyememek
  9. · karışmasın kimseler

istanbul daki liseli kızlar  

1. kampüsten her çıkışmda istanbul'daki liselilerin %90'ını oluşturduğu fikrine kapıldığım şahsiyetler. ** *
    (mulder, 24.11.2004 19:35 ~ 19:35)
  2. (creepingdeath, 24.11.2004 19:46 ~ 20:34)
  3. (akaydo, 24.11.2004 20:28)
  4. burhan çaçan'ı psikopata bağlatmış kızlar.
    (bkz: liseli)
    (excalibur, 24.11.2004 20:31)
  5. dün iki tanesi konuştuklarıyla dumura uğratmıştır. lise 1 öğrencileriydi sanırım, oldukça küçük duruyorlardı. gençlikle terbiyesizliğin ayrımını yapamamış olmalarından dolayı sokakta bağıra çağıra şu şekilde konuşmaktaydılar:

+çok yakışıklı ya, 4 yaş büyükmüş benden (komşunun oğlundan bahsediyor). her sesini duyduğumda cama çıkıyorum. keşke başka bi şeye çıkabilsem (malum şeyi kastediyor)
    -(bu salak ilk önce gülüyor sonra da gülerek küfürler yağdırıyor) ağzına sıçiim senin, ne kadar sapıksın yaa. amına koyim senin (oha) (bkz: strap on)

hemen önlerinde yürüyorum ben, benim duyduğumu bile bile konuşuyorlar bunları. tamam sevebilirsin, hatta cinsel manada arzulayabilirsin beni hiç ilgilendirmez. ama bunu neden sokakta bu şekilde konuşuyorsun? sokak ortasında neden bu terbiyesizlik? üstelik kız çocuğusun... ben kendim utandım vallahi.
    (razor, 30.09.2009 15:39)
  6. üniversiteye gittiğim ilk sene, kadıköy rexx civarındaki cafelere sürekli takılmamı sağlayan kızlardır.
    herhalde lise psiklojisini atmamış olamaya bağlıyorum, bir sene sonra geçti.
    (banker yakup, 30.09.2009 15:47)
  7. yeditepe üniversitesi'nde okusan da en taş hatunlar ile birarada olsan da bünyenin istediği kızlardır. yıllar geçti artık hem bünye hem toplum lise son sınıftan ufağını kabul etmiyor.
    (hakkibulutun siyah noktalari, 30.09.2009 16:01)
  8. bir çoğunun liseliden başka her şeye benzediği açıkça görülen kızlar,hayır biz de liseli olduk ama hiç böyle süslü olamadık,taktığımız en süslü ve tek şey kocaman küpelerdi o kadar
    (tozpembehayallerdenardakalantoz, 30.09.2009 16:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil