istanbul da otomatiğe bağlayan yağmur yağışları   

adana çık aradan

1. çocukça bi neşeyle "yaşasın susuz kalmıcaz" dedirten,usuldan odaya dolan sesiyle bana huzur veren durum.
    (ibrik, 20.05.2007 23:15)
  2. insanı mutlu mutlu mutlu eden yağmurlardır! yağmura olnaz özlemimizi gidermekle beraber çamur yağıyo olması üzücüdür de aslında
    (athelas, 20.05.2007 23:22)
  3. bütün kış boyu cam'ımıza vurmamış damlacıkları, küresel ısınma bıdı bıdılarından etkilenerek su depolamayı akla getirmiş, unuttuğumuz toprak kokusunu, bize yeniden hatırlatmış yağış..
    (obsession, 20.05.2007 23:27)
  4. istanbulun ihtiyacı buydu dedirten yağışlar. önümüzdeki günlerde de devam edecek olması, çamur yağmasının son bulmasını sağlayabilir umarım. küresel ısınmadan sebep kurak bir yaz geçirme sinyalleri veren istanbul, bu yağmurlarla biraz da olsa ferahlamış; yüreğimize su serpilmiştir.

aslında öylesine unutturmuş ki kendisini yağmur bu şehirde, şemsiye kullanmayı sevmeyen bana, sırılsıklam olduğumda küfrederek eve geldiğim zamanları hatırlattı.
    şimdiyse deli gibi ıslanma arzusu var; müziğin sesini kısarak yağmurun sesini dinleme isteğiyle beraber.

neymiş, olmayan özlenirmiş,istenirmiş hep. kaybedilenin değerinin sonradan anlaşılması gibi. alakasız mı geldi.aslında değil.
    (babykaos, 21.05.2007 00:18)
  5. ben başka bir istanbulda mı yaşıyorum dedirten olaydır.kesik kesik yağıp durmaktadır.yaz sıcağında dükkan önü sulayan esnaf ayarında.yağmurumsu.
    (capslost, 21.05.2007 00:26)
  6. (bkz: hava durumuna göre giri girmek)
    (alatrka, 21.05.2007 00:29 ~ 00:29)