istanbul da minibüslerin kaldırılması   

adana çık aradan

1. en sonunda gerçekleşecek olan güzel olay.

1 ocak 2008 tarihinden itibaren 15 ila 30 gün içinde kademeli olarak gerçekleşecekmiş efendim. konu ile ilgili kadir topbaş açıklama yapmış buyrun:

http://www.haberturk.com/...

ekleme: "da" ara tarada bulmanın kolay olması için bilerek ayrı yazılmıştır. yoksa "istanbul'da" yazmayı biliyorum ben.
    (diabetik nöropati, 30.12.2007 18:54 ~ 19:19)
  2. (bkz: @2161466)
    (sageeth, 30.12.2007 19:04)
  3. e süfer de peki saat 00:00 sonrası ne yapacağız? diye düşündürten olaydır.

(bkz: yetkililere sesleniyorum)
    (bkz: hüleayn)
    (estravanza, 30.12.2007 19:05)
  4. kalkan minibüslerin nerede inecekleri sorusunu gündeme getiren gelişme.minibüslerin taşıdığı yolcu alternatif araçlarla taşınabilecek midir ayrıca.bununla beraber işi minibüscülük olan kişileri ne şekilde istihdam edeceklerdir.bununla birlikte o kişilerden metrobüs,otobüs şoförü yaparlarsa olacak kaosun sorumlusu kim olacaktır.sözün kısası.
    (bkz: o işi sikerler)
    (gebesh, 30.12.2007 20:00 ~ 20:00)
  5. (bkz: istanbul dan minibüs kaldırmak)
    (tazmanya canavarı, 30.12.2007 20:02)
  6. kaldırılan minibüsler otobüs taksi filan olmayacakmış. bugün yeni hatlar için kuralar çekilmiş. kaldırılan tüm minübüsler için yeni hatlar belirlenmiş. 1 şubat itibariyle bu hatlar geçerli olacakmış.

kaynak: bir minübüs şöförü.
    (diabetik nöropati, 30.01.2008 21:13)
  7. (bkz: vaka ı hayriye)

(bkz: aman da ne güzel şeysin sen öyle)
    (x sentos, 30.01.2008 21:22)
  8. güzeldir, fakat yeterli değildir.

sorunun tam çözümüne minibüsçülerin tamamen ortadan kaldırılmasıyla ulaşılabilecektir. çünkü her minibüsçü 10 memati gücünde sert bakış attıktan sonra 23 polat alemdar gücünde posta koyabilme ve bunların yanında 32 nuri alço gücünde taciz edebilme yeteneğine sahip. kesinlikle minibüs şöförlerinden altı sıfır atılmalı, istanbul büyükşehir belediye başkanı malezya ya gitmeli, türkiye ukrayna olmalı ve şevçenko türk milli takımında oynarken g string giymelidir. bir konudanda anca bu kadar sapılır. teşekkürler.
    (deatly, 30.01.2008 21:41 ~ 21:42)
  9. yalan olan hikaye..
    8 şubat cuma bugün ve ne yazık ki minibüsler hala e-5'te. hay benim iyimser kafama... bahane ise; ben sitenin yalancısıydım zaten. bir de o minibüs şöförünü bulmak lazım ama yine de özür.
    (diabetik nöropati, 08.02.2008 23:13)
  10. bugün gerçekleşmiş olan kutlu olay.

iş dönüşü saatlerinde e-5'te tıkanıklık yaratan kadir has, şirinevler, yenibosna, sefaköy ve hatta cennet duraklarında kalabalıktan eser yoktu ve galiba e-5 trafiği de daha rahatlamış görünüyordu.

benim naçizane önerim bu minibüsçüler efendi olana dek minibüse falan binmeyin. metrobüse kadar yürüyün hem kalp hem de ruh sağlığı için.

zira bugün öğrendiğime göre eskiden topkapı-küçükçekmece arası çalışan minibüsler artık soğuksu- beşyol arası çalışıyorlarmış ancak bu yolu kağnı edasıyla alıyorlarmış. yani dostumuzun söylediğine göre yürüseniz daha hızlı gidermişsiniz.

şimdiden ek not: lan ben de amma takmışım yahu minibüslere. oniki entry var bu başlıkta dördü benim ve başlığı kimin açtığını da söylemeye gerek yok galiba.
    (diabetik nöropati, 13.02.2008 23:55 ~ 23:55)