belki ilginizi çeker
  1. · darty
  2. · istanbul bilişim
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · google wave
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · uludağ sözlük
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · boylumlama
  9. · sevgilerde

istanbul bilişim aş  

1. istanbul mecidiyeköy'de cadde üzerinde, likör fabrikası karşısında kalan bir showroom'u olan, laptopçu, lcd/plazma tv satıcısı.

fiyatları piyasadaki muadillerine göre uygundur. bu mağazalarında da fena sayılmayan bir içdizaynla ciddi şirket görünümü vermekteler ama sattıkları ürünlere kendi garantilerini verirler. bildiğin spot mal satma işinin allanıp pullanmışını yapıyorlar. senelerdir doğubank'taki satıcıların yapamadığı yani.

söylenenlere göre de teknik servislerinde bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda eleman çalıştırıyorlarmış. yani servis olanakları da muallakta.

insanlar harıl harıl televizyon alıyorlar buradan. ve fiyatları kıstas olarak alınıyor. darty'e falan gidip buranın fiyatlarını örnek olarak sunarsanız dediklerimin benzer versiyonlarını duyabilirsiniz.

ben de ilk izlenim olarak fiyatları uygun bulmuştum ama ciddi başka bir firmadan alışveriş yapmayı uygun gördüm. en azından buraları okuyanların haberi olsun.

(bkz: http://www.istanbulbilisim.com.tr/)
    (sycrone one, 24.09.2008 22:12)
  2. kendilerinden aldığım taş gibi nec marka 1900 kusur euroluk (kıroyum ama para bende) projeksiyon cihazı 1 sene geçmesine rağmen taş gibi çalışmakta en ufak kayıp, fire v.s vermemektedir. piyasaya göre daha uygun satış yapan bir firmadır.ohş.

(bkz: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim)
    (igor, 24.09.2008 22:17)
  3. internet sitelerindeki ucuz fiyatlı ürünleri, showroomlarında bulamadığınız firma. ucuz malı yem diye atıyorlar kısacası, yersen..
    (holy penguin, 19.09.2009 18:15 ~ 18:15)
  4. berbat ötesi bir satış politikası, berbat rezalet teknik servis. tecrübeyle sabittir. sakin sakin denemeyin. mağazayı bedava verseler asla almam. teknik servise verdiğim laptopu rezil ettiler, yapamadılar, 2 milyarlık laptopun heba oldu gitti, tam 2 ay oldu, kavga dövüş zorla yeni bir laptop verdiler, istediğim model olmadı tabi. ayrıca siteden beğeniyosunuz ama oraya gidince sitede olanların hiçbiri mağazada yok. iişte bu satış politikalarıdır. sizde oraya gidince mecbur kalıp orda olanlardan birini alıyorsunuz,
    (nefretetmektennefretediyorum, 14.11.2009 22:17)
  5. laptop satmak ne zamandır bilişim a.ş olmayı sağlıyor diye düşünmeme sebep olmuş firma.
    (cemertem, 14.11.2009 22:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil