anadolu bil meslek yüksek okulu yerine kurulmuş yeni bir üniversite şimdilerde florya da ve bahçelievlerde kampüsü mevcut. yeni kurulmuş olduğundan kadro açığı var. açılması planlanan bölümler şöyleymiş
fen-edeebiyat fakültesi
-istatistik ve bilgisayar bilimleri
-ingilizce dili ve edebiyatı
iktisadi ve idari bilimler fakültesi
-işletme (ingilizce)
-uluslararası lojistik
-uluslararası ticaret ve ab
mimarlık-mühendislik fakültesi
-bilgisayar ve yazılım mühendisliği
-gıda mühendisliği
güzel sanatlar fakültesi
-moda ve tekstil tasarımı
-sahne ve gösteri sanatları
iletişim fakültesi
-görsel iletişim tasarımı
-halkla ilişkiler ve tanıtım
bir üniversite değilde daha çok dersanedir.kadro da sağlam hocalar bulunmakta fakat azınlık.diğer özel üniversitelere göre fiyatı düşüktür.sanırım bir çok eksiğinin olması da bu yüzdendir.
(bkz: okudum oradan biliyorum)
okulum.radyo-tv bölümü adına çok değerli hocalar barındırır bünyesinde.eğitim konusunda herşey harika ama kayıttan sonra bir derdiniz olduğunda kimse ilgilenmiyor sizinle.her yetkili sizi bir üst yetkiliye gönderiyor,hiçbir sonuç elde edemiyorsunuz..bütün ilgileri alakaları kayda kadarmış,bunu anladım.
öğrencilerinin verdikleri üç kuruş parayla okula 20.000$ ödüyormuş edasıyla dolaştıkları, pespaye insanların içini öğrenci vasfıyla doldurduğu bu sene 4. yılında olan üniversite.
an itibariyle 32. gün isimli programda bir öğrencinin "bizim analarımız, dedelerimiz de türbanlı" sözüyle tanıştığım üniversite. vatana millete hayırlı olsun.
an itibariyle 32. günde türbanlı bir öğrencisinin "kimseye saçını sarıya boyat diye baskı yapılmıyor, bana niye yapılıyor?" demesiyle sevgimin katmerlendiği üniversitedir.
polat alemdar kılıklı bir dallamanın ve yanında oturan kurtçukların ilgili programda etrafa kıl bakışlar atıp arada bir mikrofunu alıp tırtlar vadisi konsepti yarattığı okul.
devam sorunu olan öğrencilerine ''değerli öğrencimiz; derslerinize azami hassasiyet göstererek yoklama durumunuza lütfen dikkat ediniz.'' gibi bir mesaj atarak e muhtıra vermiş okuldur. korktum lan.
bahar şenliklerinde parasını alamayan sanatçıların sahneye çıkmadığı, adı duyurulan bazı sanatçıların böyle bir organizasyondan haberi bile olmadığı duyulmamış, görülmemiş, dillere destan bir rezillik göstermiş, bütün organizasyonu öğrenci konseyine bırakıp,öğrencisine ufak bir eğlence düzenlemek için küçük bir ekonomi ayırımından kaçınan ve bu uğurda meydana gelen rezilliklere göz yuman eşi benzeri az bulunur, adı üniversite bir okul.söylenebilecek en güzel söz: yazık
bir kampüsünün istanbul bahçelievlerde diğerinin de floryada bulunduğu eski adı anadolu bil meslek yüksek okulu olan ve bu sene 4 yıllık olan özel üniversite
öğrencilere yönelik her hizmeti ücretli yapan, yapmakla kalmayıp piyasanın üstünde fiyatları "size özel" sıfatıyla damgalayarak pazarlayan, öğrencilerini sıcak para olarak gören tüccarlardan kurulu bir ticarethane. üniversite demeye bile dilim varmıyor.
internet sayfalarında makale adı altında turistik gezi yazıları yayınlanan üniversitemsi. sanırım makale de üretiyoruz mantığıyla siteye konulmuştur bunlar. gelin görün ki makale ayrı şey, köşe yazısı kıvamında gezi notları ayrı şeydir. gezgin gurme los angeles'ta şeklinde makale başlıklarını ilk defa gördüğüm üniversitedir.