belki ilginizi çeker
  1. · şebnem ferah
  2. · 14 temmuz 2007 joe satriani istanbul konseri
  3. · refresh the venue
gündem
  1. · aşk
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  8. · yasaklanması gereken şeyler
  9. · 80li yılların disco müzikleri

istanbul arena  

1. kuruçeşme arena ile karıştırılmaması gerken yeni konser ve etkinlik alanı.
    (caddebostan, 26.05.2007 13:43)
  2. 29 haziran 2007 dream theater konserinin yapıldığı mekan. bu sayede tanıma imkanı bulduğum mekana vardığımda "önce bir el yüz yıkayalım da kendimize gelelim" fikriyle tabelaları takip ettim. aslında önce birine sordum, o gösterdikten sonra tabelayı fark ettim. önemi yok bunun. gerçi ukala bir tipti. tek parmağıyla kafasını kaldırmadan yön göstermişti. edepsiz biriydi fikrimce. neyse, doğru yolda olduğumdan emindim ve o pavyondan bozma karanlık odaya girivermiştim. 30-40 civarında hemcinsimle karşılaşmıştım. bir şey için bekliyorlardı ama bu tuvalet olamazdı. ben öbür taraftaki 3-4 kıza doğru seyir ettim. kendimden çok emindim. aslında konsantrasyonumu idrar torbam sağlıyordu. kızlara iyice yaklaştığımda aslında mekanın bittiğini, karşımda komple bir ayna olduğunu fark etmiş, lakin şaşıramamıştım. durduğumda ayna ile aramdaki mesafe ben diyeyim 20, sen de 25, o desin 30 yani. aynada şöyle bir saç düzeltip geri döndüm ağır adımlarla. alkollü olsaydım kafa göz girerdim ki aynalara, daha önce bu tür vakalar yaşanmıştır diye düşündüm. ikna olmuştum. o bekleyen saplar da benim gibi işemeye gelmişti. daha fazla kendimi kandıramazdım. vazgeçersem petrucci solo atarken ben pancara dönmüş bir yüz, kitlenmiş bacaklar, terden heder olmuş bir ifadeyle pantolondan ayakkabıya doğru ferahlayacaktım. verdiğim para daha baştan mundar olacaktı. girdim delikanlı gibi sıraya. sen de 10, ben diyeyim 15, o desin 20 dakika sonra tuvalet kapısından içeriye girdim. kapı dediğim de aslında yoktu. bu da önemsiz. ama bir kapı bekliyor insan. evet, az sonra lavaboyu görebilmiştim. dedim pisuvara yaklaşmış olmalıyım. sıcak bir gülümseme karışmıştı terime... mutlu an yaklaşıyordu, çünkü ardından çiçekli bir bahçe içinde binlerce pisuvar görmüştüm. etrafında fıskiyeli havuzlar, bikini hanmlar, gitarlar, sitarlar... uzun sürmeyen bu düşün ardından karşımda birkaç pisuvar görmüştüm. ama önlerinde ve etraflarında sadece benim gibi bıyıklı insanlar vardı. rahatlamaya çok yakndım ama hala 10-15 kişiyi beklemem gerekecekti ki bir ses yükseldi: "arkadaşlar bakın şurdaki kapıdan çıkın sağa dönün aşağıda başka bir tuvalet daha var". konuşması bitmeden ben çıkmıştım bile. çünkü bir komut bekliyor gibiydim. beynim kendi komutlarını vermeyi beceremez olmuştu. dediği tuvalet bombomştu. sarhoş olmuştum. tuvalet sonrası 10 dakika elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi izledim. çıkış için önceki tuvaletten geçmem gerekiyordu. bir de baktım ki onlarca mağdur insan hülyalı bir şekilde pisuvara bakıyor. dayanamadım ve seçilmiş insan olarak onlara yol gösterdim. anlattıklarım istanbul arena hakkında bilgi vermekten çok herhangi bir tuvalet anısı gibi görünse de buradan binlerce gencin ders çıkarabileceği bir ibret belgesi sunduğumu düşünüp, seçilmiş benliğimi yeni serüvenlere sürüklüyorum.
    (üşengeç adam, 04.07.2007 23:07 ~ 23:08)
  3. oturmalı olarak 4000 kişinin açık havada konser izleyebileceği bir mekan.
    (pseudonym, 14.07.2007 13:38)
  4. refresh the venue'nün yeni adı.
    (flavius, 08.05.2008 19:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil