|
|
- arel lerin sefaköy girişte kurmaya başladıkları,bitmemesine rağmen kocaman puntolarla adını yazdığı,eskiden yerinde market bulunan vakıf üniversitesidir.
- çatalca'dan silivri'ye doğru giden tem güzergahı üzerinde tepekent diye tanımlanan villalar topluluğunun ortasına binası yapılmış üniversitedir. sahipleri arel kolejinin sahipleridir büyük bir ihtimalle. iyice sektör haline gelmiş üniversitecilik ülkemizde.
- komik bir oluşum an itibariyle. şuraya çoluğunu çocuğunu yollayacak insanlar var ya...inanamıyorum.
- (bkz: ariel matik)
- arel koleji'nin kurucusu kemal koçak tarafından kurulan * avcılara her gidişimde görürken bir garip olduğum ve daha reklamını yapmamış olan bir vakıf üniversitesi.
- bahçeşehir'den sonra tekirdağ otoyolu üzerinde tepekent'te de kampüs kurmuş üniversite. oralara kim okumaya gidecek çok merak ediyorum.
- her sene öss'ye giren milyon küsür öğrencinin hepsi istedikleri üniversiteye yerleşip kendilerini bekleyen güzel günlere doğru ilerlediği için açılmasının anlamı olmayan üniversite.
(bkz: kaka)
- isminden dolayı sanki "ermeni vatandaşlarımızın eğitim göreceği bir üniversiteymiş" gibi bir izlenime kapıldığım ama alakası olmayan, tanımadığım etmediğim okul.
- millet amerikaya ingiltereye döviz kaptıracağına, memlekette kalması açısından hayırlı bir girişimdir, artı olarak istihdam sağlar, iyidir bence.
ama en güzelini serdar ortaç demiştir "okumakla adam olmuyoorr".
- (bkz: arel koleji)
(anise, 05.11.2007 22:44)
- tanıtım resimlerinde nerdeyse tamamen kızların olduğu üniversite.
http://www.arel.edu.tr/
|