istanbul üniversitesi matematik bölümü   

adana çık aradan

1. bir dönemin en kasıntı matematik bölümü, şimdinin en laylaylom olmaya aday matematik bölümü. derslere girmeden sadece yakınında bir fotokopiciden alacağınız temiz notlarla geçebileceğiniz, okuyan öğrencilerinin çoğunun matematikten nefret etmesi gibi absürt bir durumun olduğu, her türlü dersin soru ezberlenerek geçildiği bölüm. öğrencisiyle, hocasıyla, öğrenci işleriyle, kısacası her şeyi ile uzak durmanın bünyeye yararlı olduğu, biricik anti bilim yuvası.
    (alle, 17.03.2007 18:54)
  2. en çok rağbet gören forum sitesi ise şudur:

www.iumat.net

(bkz: admini arkadaşım)*
    (farazi, 19.10.2007 18:13)
  3. üçüncü yılımda hala birinci sınıf derslerini aldığım boktan bölümdür.

(bkz: şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler)
    (are u there, 30.03.2008 23:44)
  4. nerede o eski istanbul matematik dedirtir. zor mezun olunurdu ama mezunu değerliydi, bir işe yarardı eskiden. şimdi o bölümü okuyanların çoğu öğretmen olmaya hevesli. hoş, hala 320 kişinin girdiği analiz 2 finalinden 281 kişi bütünlemeye kalıyor(yan yan bakma ben de kaldım), nasıl başarıyoruz hayret. ayrıca ilk 3 senemde de 1. sınıf derslerini aldığım bölümdür.
    (durgan, 02.08.2008 22:10 ~ 22:10)
  5. bir analiz 1 dersinin 400-450 kişi alındığı bölümdür. hocaları dayanılmazdır. sosyal ortamı ortaokul "örtmenim berk saçımı çekiyooooooooo" muhabbeti yapan insanlardan öteye gidemez çoğu zaman.

ilk aydan sonra %70 öğrencisi okulu bırakma geyiği yapar. %5' i bunu başarır. -ehehe mehehe mutluyum öyle böyle değil-

(bkz: nası kodum çocuğu)
    (kabukta olmayan vitamin, 06.08.2008 16:06)