istanbul üniversitesi edebiyat fakültesinin kedisi   

adana çık aradan

1. kedi ve kitap kurdundan kırma kedidir efendim.

-ooo rıza abicim yine kitaba vurmuşsun kendini
    -çok kötüyüm rıfatcım çok… kendi melodramımım içinde kavruluyorum
    -abi böle kitapla olmaz ki gel iki çöp karıştıralım... allah büyük be abi
    -olmaz rıfat olmaz.. ben nihilist yaşamı seçtim bu yaştan sonra
    edebiyatçı rıza çöp karıştırıyor dedirtmem kendime
    -rıza abi etme yapma geçende das kapital okuyodun devrim yapacam diye köpeklere telef ettin bizi
    -harika olacaktı rıfat harika ...artık her şey boş...yedi meşalecilere katılacam artık yedi meşaleciler ve kedisi olacağız .yedi cüceler ve pamuk prenses gibi rıfat
    -hoppala yine mi pamuk prenses.. unut abi artık tekire kaçtı o bitti o iş abi bitti
    - rıfat romeo yum ben romeo anlıyo musun romeooo rome rom rom ver bana
    -abi korkutuyosun beni mühendislik fakültesini hasan abi de sabit ivmeyle fare yakalıcam dedi eğik atlayış çalışıyordu.
    -fareli köyün kavalcası rıza çok güzel çok güzel
    -haklısın abi

(bkz: ukte)
    (seko, 30.03.2007 12:33)
  2. beyazmış pislikten siyah ollmuş o siyahta solmuş lacivertten, kül rengine dönmüştür, en az 25 kg dur bu kedi.
    (sert, 30.03.2007 12:39)
  3. üniveristeli kedilerin birbirine benzer özellikte olduğunu gösterir. zira bir benzeri marmara ünv.iibf fakültesinde bulunmakta idi ve öğrencilerin çoğunlukta olduğu kantini tercih edip kendilerine boş sandalye bulma çabasında olan arkadaşlar varken yerinden kalkan ilk arkadışın sandalyesine zıplayıp kurulur adeta "batakta ben de varım", "el almaz", "rıfkı" "king"deme çabası içinde görünürdü. ilk yıl azman demiştik, öyle sürmüştü. şüphesiz ki devamsızlığı bizden azdı.
    (frock, 30.03.2007 17:51)
  4. yufka yürekli kız talebelerin (bkz: talebe) yemekhaneden plastik bardaklar eşliğinde kaçırdıkları et parçacıklarıyla beslenen ,bir eli yağda bir eli balda yaşayan kedidir. o kadar pistir ki kendisine ortamlarda "siyami" diye hitap edildiği halde siyam kedisi olup olmadığını asla anlayamayacağımdır.şiiiişşt piiişşt git bakiyim ordan diye kovaladığınızda kaçmayan ,aksine olduğu yere mayışan yüzsüzce yavşayan kedidir.
    (deaftones, 15.06.2007 00:57 ~ 18.06.2007 16:16)