istanbul üniversitesi avcılar kampüsü   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. istanbul üniversitesinin avcılarda bulunan kampüsü. içinde işletme, muhendislik, teknik bilimler, ve veterinerlik fakültelerini bulundurmaktadır...
    (love lost but not forgotten, 07.04.2005 23:49)
  2. avcılardan mecidiyeköye olan tek otobüs seferinin mecidiyeköy olmayan son durağıdır.her sabah bir kere görürüm bu otobüsü.ve bir daha görmem.neden binmem diye sorduğunuzu duyar gibiyim..çünkü ders 9 da ve otobüs bizim evin ordan 7 de geçiyor.neden se bu otobüs mecidiyeköye 9 da varıyor.neymiş?avcılar uzakmış, e-5 kalabalık...
    (ucurtma, 07.04.2005 23:52)
  3. 17 ağutos depreminden bir hayli zarar görmüş kampüstür. depremi takip eden 2000 yılı içinde zarar görmüş,harabe durumundaki binalarda öğrencilere eğitim verilmiştir. hatta ders sırasında ustaların sınıfa dalıp tadilat yaptığı gibi hikayeler tarafımdan duyulmuştur.
    istanbul'un merkez semtlerine bir hayli uzak olan bu kampüste bazı bünyeler sabah 8'e sınav koyarak karşıdan gelen öğrencilere çeşitli maceralar tattırmıştır.
    bunlara ek olarak içinde büyükbaş hayvan dışkısı ve at görülebilecek yegane kampüslerden biridir.
    (battal boy cekirge, 20.05.2005 22:30)
  4. bahar şenliklerinin yapıldığı kampüstür.şenliklerin bir şeye benzememesi yüzünden trafiğinin karışmamış olması kampüs sakinlerini mutlu etmişmidir bilinmez.
    (eddarosa, 21.05.2005 01:36)
  5. şehrin ne kadar uzağında olursa olsun kampüs gibi kampüs
    (aziz, 22.09.2005 00:31)
  6. istanbul üniversitesinin kayıtlarını gerçekleştirdiği kampüsü
    (nepenthe, 22.09.2005 03:23)
  7. istanbul üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulu'nun bulunduğu kampüs...
    (karde, 22.09.2005 20:26)
  8. (bkz: orda bir köy var uzakta)
    (psychick, 22.11.2005 00:23)
  9. eve dönüş yollarında bir sürü '' welcome to istanbul '' yazan fakat saatlerce istanbula kavuşma umuduyla trafikte cebelleşmek zorunda bırakan kampüs. iklimi bariz olarak farklı olan, baharın, yazın pek geç geldiği ilim irfan yuvası. okula gidiş yollarında road to hell dinlenesi eziyet müessesi. deprem kuşağı sahibi, fay hattı üstü üniversite. buzhane eğitiminin görüldüğü, eğitim süreci sonucunda, evinizden 50 km uzakta okumanın, atların sizi kovalamasının, hunhar pil tüketimi anlayışınızın, başka üniversitelerde okuyan kadim gençlerimizin size vah yazık kıvamında bakmasının, öğreci işlerinin vahşi bürokrasi anlayışına maruz kalmanızın sizi diploma sahibi yapmaktan öte, hayatın sillesini yemiş, yetmemiş acıya alışmış, arınmış fenafillah mertebesine ulaşmış olma fiiline nail ettiği anlaşılmıştır.
    (bkz: avunmak sanattır)
    (lullaby, 22.11.2005 00:44)
  10. çok büyük olduğundan olsa gerek geçen yıl çevre düzenlemesi pek yoktu bu kampüsün, bakımsızdı.ayrıca işletme binasına gidene kadar yorulabiliniyor.
    (j ai tout oublie, 22.11.2005 10:10)
  11. evime 500 metre uzaklıkta olan kampüs.
    kimlik kontrolü pek sallanmaz, istediğiniz gibi girip çıkabilirsiniz. veterinerlik fakültesinin hayvanlarıyla öğrenciler beraber yaşamaya çalışırlar. çocukken rüyamda buraya zürafa getirildiğini görmüştüm.
    yaz-kış gölden (bkz: küçükçekmece gölü) deli bi rüzgar esmektedir.
    binaları lise binası gibidir.
    kampüsün büyük bölümünü yüksek otlar oluşturmaktadır.
    80lerde avcılar sapığı diye bi yaratık türemiş, kampüs alanı içersinde bikaç ciddi vaka yaşanmıştı.
    (trustno1, 29.11.2005 01:22)
  12. 17 ağustos depremiyle delik deşik olan ama eğitim aşkının zirvesinde öğrenci ve hocalarıyla derslerine şeffaf dersliklerde devam eden mühendislik fakültesiyle, her türlü hayvan görmenize imkan verip milli park görevini üstlenen veteriner fakültesiyle, tiki kızları ve zengin veletlerin mekanı işletme fakültesiyle, gölüyle ormanıyla, yönetim biçimiyle, rüzgar ve soğuğuyla, ders geçmenin tek adresi gençlik fotokopisiyle ve en önemlisi hayalleri yıkan, umutları yerle bir eden ilk günüyle avcılar kampüsüm yani üniversitem.
    (karahisari, 27.12.2005 10:32 ~ 20.05.2007 19:11)
  13. anadolu yakası kartal taraflarından hergün gidip gelmek gibi bir eylem yapanlar için kabustan öte cehennem azabı yaşatan kampüs
    (chladoceran, 29.07.2006 13:37 ~ 13:37)
  14. anadolu yakasında oturanlar için başlarda felakettir zira okula nasıl gidicem diye dert yanarlar taki idoyu keşvedene kadar daha sonraları ise güzelim kampüse insanlara ortama uyulur yol çilesi falan kalmaz göl kenarı menza önü geyikler sohbetler klüplerde neler oluyo diye dolaşmalar iyi olur.
    (alesta, 10.08.2006 18:32 ~ 12.09.2006 14:33)
  15. daha geçen gün bana kışı yaşatan kampüs,rüzgar beynime kaçtı resmen
    (chladoceran, 12.09.2006 11:49)
  16. sisten dolayı deniz otobüsleri çalişmayınca kadıköye gidebilmek için beni 3.5 saat yollarda süründürmüş bağımlılık yaratan mazoşist olmama sebep olmuş kampüsüm. ayrıca inşattların bitmesi (bkz: giriş kapısı ve bikaç küçük iş) ve getirilen yeni topraklarla yem yeşilliğine daha yeşil olarak bahar aynının girecek bir an önce nisan mayıs aylarının gelmesini umduğumuz sevimli kampüs. (bkz: minik kuş) (bkz: susam sokağı) (bkz: nereden çıktıysa bu kelime)
    (alesta, 11.01.2007 01:28 ~ 16:43)
  17. istanbul il sınırlarında olmayan kampüs.kapısında polis çok güzel bekler pek de güzel bekler.biomedikal fakültesinde güzel günler geçirilir.
    (cennetiturk, 11.01.2007 09:58)
  18. ablamın 3 yıl önce bitirdiği bölümün kampüsü...ucu bucağı olmayan bir ormana benzer,kendinizi okuldan ziyade piknik yerinde gibi hissedersiniz...okuyanları bilemem ama gezmesi zevkli olan piknik alanımsı kampüs..
    (nickim konusunda kararsızım, 11.01.2007 16:32)
  19. içinde bilimum meyve ağaçları bulunan, atla dolaşan birilerinin her an pat diye karşınıza çıkabileceği, kış aylarında iyice giyinmeyeden gezemeyeceğiniz kampüstür...
    (levantine, 11.01.2007 16:41 ~ 16:56)
  20. su sıralar duvarları age of empires modunda bir level upgrade edilmekte olan kampüstür. ayrıca gençlik fotokopi tarafına da anlı şanlı bir gate* yapılmaktadır. dekanımız mancınıkları nereye dizecek çok merak ediyorum.

ek: final döneminin ortalarındayken an itibariyle mancınıkları içimde hissettim. yeter lan sınav sınav

ek2: bütlerde dekan mancınıkları bana yerleştirmiş walla
    (chladoceran, 21.01.2007 01:17 ~ 13.02.2007 17:23)
  21. yıkalan kapısının yerini, yavaş yavaş yeni kapı almaktadır.
    ayrıca yapılan çevre düzenlemeleri sayesinde, gerçekten güzel bir kampüs yolunda ilerlemektedir.
    (mor kedi, 21.01.2007 11:28)
  22. ortaokul öğrencisinin çok rahat girdiği ama kendi öğrencisine kimlik sorulan garip kampüs.
    (faithfull, 22.01.2007 01:48)
  23. akla hemen şu beş şeyi getiren kampüs
    1)rüzgar
    2)köpek, at ve bilimum avcılar hayvanları
    3)rüzgar
    4)çok soğuk lan
    5)gene rüzgar
    (chladoceran, 25.01.2007 13:07)
  24. sürekli inşaat halinde olan kampüs. ömür biter o kampüsün inşaatı bitmez. okula girince inşaat işçileri karşılar sizi, bir de geçen yıl kaldırımları yükselttiler. kaldırıma çıkmak için ayağını 90 derecelik açı yaparak kaldırman lazım yoksa kaldırıma çıkamıyorsun. ilerde çok daha iyi olucak ama biz göremeyeceğiz sanırım
    (ben zaten hiç yoktum, 04.02.2007 15:07)
  25. geniş olduğu kadar da boş bir kampüs. yapılaşma azdır. içinde veterinerlik fakültesinin her çeşit hayvanı gezmektedir. en son kampüsün içindeki yurtlardan birisinin kantininde tavuk görülmüştür.
    (nickim elli karakteri geçemezmiş çok bilmişsin sen, 07.02.2007 21:45)
 sayfa  / 3