http://video.milliyet.com.tr/...
linkinden izlenebilecek olan ve israil polisinin barbarlığını tekrar gözler önüne seren olay. aslında israil polisi bunu hep yapıyor, çünkü onlara göre bu gayet normal bir davranış. her yahudi şuna inanır ki, tahrif edilmiş tevrata göre tanrı yehova sadece yahudilerin tanrısıdır ve öteki milletler de yahudilere hizmet etmek için yaratılmışlardır. yahudilere göre, yahudi olmayan diğer bütün insanlar birer köle gibidir ve onların kanlarını akıtmak, onlara hile yapmak ve ya yerinden sürmek gayet normaldir.
israil ordusunun masum lübnan halkının üzerine attığı bombaların yıkımları hafızalardan henüz silinmemişken, israil polisinin 17 yaşında olan ve çocuk sayılabilecek bir insana gösterdiği bu muamele vicdanları sızlatmaktadır. işin daha da acı tarafı, dünyada bu zulme dur diyecek bir otoritenin malesef var olmamasıdır.
bu vahşete imza atan zihniyeti daha iyi anlatması açısından, buyrun ariel şaronun 1956 yılındaki bir demeci ;
" ben uluslararası ilkeler falan bilmem. bu topraklarda doğacak her filistinli çocuğu yakacağıma yemin ederim. filistinli çocuklar ve kadinlar erkeklerden daha tehlikeli; çünkü filistinli bir çoçuğun hayatta kalması, nesillerinin devam edeceği anlamına gelir.ama bir erkek çok tehlike yaratmaz. yemin ediyorum, eğer sade bir israil vatandaşı olsaydım ve bir filistin'liyle karşı karşıya gelseydim onu yakardim ve acı çekmeden ölmesine izin vermezdim. bir vuruşla 750 filistin'liyi öldürdüm (1956 refah mülceti kampı). askerlerimi, arap kızlarına tecavüz etmeleri için cesaretlendirdim, zaten filistinli kadınlar yahudiler'in kölesidir ve onlara istediğimiz her şeyi yapabiliriz. kimse bize ne yapacağımızı söyleyemez, ama biz başkalarına emir verebiliriz. "