belki ilginizi çeker
  1. · türk kızı kendini iki zencinin ellerine bırakamaz
  2. · israil katliam yaparken
  3. · recai pengül
  4. · gulersem
  5. · israil katliam yaparken sözlükteki reyting
  6. · itü sözlük
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · babanın erkek çocuğu kerhaneye götürmesi
  9. · platonik aşkın evlenmesi

israil katliam yaparken sözlükteki reyting  

sayfa  / 2
  1. israil in an içinde hem havadan hem karadan katliam yaparken sözlükteki başlık dağılımı olayıdır.

(bkz: türk kızı kendini iki zencinin ellerine bırakamaz) (28)
    (bkz: pes oynarken söylenen sözler) (13)
    (bkz: yarından itibaren ders çalışmaya başlıyorum) (19)
    (bkz: irlanda) (10)
    (bkz: seviştiğimizi kimseye söyleme diyen tipler) (10)
    (bkz: mutsuzluk veren küçük şeyler) (12)
    (bkz: eski sevgiliden geriye kalanlar) (7)
    (bkz: israil kara kuvvetlerinin gazze ye girmesi)(11)
    (bkz: israil) (2)
    (bkz: israil in kendini savunma hakkı vardır) (2)

artık istatisliği çıkartmak sevgili arılara kalsın.
    konuyla alakalı bir atasözü;
    (bkz: bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın)

ufacık ekleme: bu girinin amacı oy değildir, ben uçana kadar burada kalacaktır, ama en sevilmeyene girmesi koymuştur be sözlük, umudumu kesmişimdir sizden sizin geri zekalı politik tartışmalarınızdan, maç muhabbetlerinizden, sex anılarınızdan, yolunuz açık olsun.
    (gulersem, 04.01.2009 01:06 ~ 01:26)
  2. israil katliam yapıyor. evet evet bildiğin katliam. üstüne üstlük bir de televizyonlarda canlı canlı yayınlıyor bu görüntüleri. vahşeti yayınlıyorlar. ancak şu da vardır ki ve ne saçmadır ki bu sözlükte ne kadar yazarsan yaz sadece yazarsın. icraata geçmek için yazmak yeterli değildir. hadi bu vahşeti anı anına bir maç gibi yazdın. noldu elinden bir şey geldi mi? yoksa hala bilgisayar başında mı oturuyorsun? ordaki zavallı ve masum insanların ölmesini seyretmekten başka bir şey yapabiliyor musun? yapamıyorsun. yapamazsın. orada bilgisayar başında otururken bunları yapamazsın. yazmak sadece yetmez. sesini duyurmak mı? klavyenin tuşlarına istediğin kadar bas duyuramazsın. çünkü zaten o vahşeti yapanlar şu an seni ne okusalar anlarlar ne de yazsan okurlar. kulaklarını kapatmışlardır. bana dokunmayan yılan bin yaşasınlık da değildir bu. sözlüğe insanlar bilgilerini dökmeye, bazı şeyleri yorumlamaya gelirler. siz sanıyormusunuz ki bu yazarlar o çok giri girilen başlıklara yazarken o zavallıları düşünmüyor. o vahşeti yapanları lanetlemiyor. inanın ki sizden daha çok lanetleniyordur. inanın.
    (bana bir nick bulun, 04.01.2009 01:11)
  3. islam düşmanı(!) insanların yaratmaya çalıştığı reytingdir. yapılması gereken tez elden silahlanıp sözlüğü mözlüğü siktiredip gazze'ye gitmektir.

yahu şimdi burası bildiğin bir sözlük. sözü olanlar gerekli başlıklarda bunun bir vahşet olduğunu, hatta kimisi soykırıma kadar dayandırmış..ama ne yapılabilir ki daha? hemen bayraklar alınıp sokağa mı çıksın sözlük yazarları? silah alıp gazze'ye mi gitsin?

ya şimdi sen bırak ankara halkını da sen ne yapıyorsun burada?
    (asayisberkendal, 04.01.2009 01:12)
  4. bir kıssa vardır, hz ibrahim ateşe atılacak odunlar yığılmış büyük an bekleniyor, kıssa bu ya adamın teki bir karınca görüyor üstünde bir su damlası hey karınca diyor nereye karınca diyorki su götürüyorum ateşe sönmesine yardımcı olsun, adam şaşırıyor dalga geçmeye başlıyor ne len diyor bunun söndüreceğini mi sanıyorsun behey gafil diyor, karınca diyor ki bende farkındayım ama diyor safım belli olsun...
    anafikire geçersek, bir dangalığın zenci sikiyle yaptığı yorum mantıkla bu sözlükte hiç yer bulmamalı, o zaman sözlük hiç varolmamalı nasıl pşsa biliyoz anasını satim içimizden güleriz içimizden küfür ederiz yeter, ha yarınki mitingte bir boka yaramayacak zaten ne boka yarayacak ki... hadi canım iyi uykular...
    (gulersem, 04.01.2009 01:16)
  5. biraz zaman ayırıp hesaplayabilirsiniz bu reytingi. fakat ben, israil gazze'ye saldırıyorken sözlükte hangi başlıkların reytinginin artıp azaldığını ölçecek, bir de üzerine ölçümlerim hakkında yorum yapanlara laf yetiştirecek değilim. çünkü dünyanın bir ucunda insanlar ölüyorken bu çok ayıp olurdu.
    (ali kamber, 04.01.2009 01:22 ~ 01:23)
  6. http://www.gazeteciler.com/...

ulu büyük tvlerimiz bile maç yayınlayıp söyleşi yaparken sözlükte çıkmamış sorun mu?
    unutmadan cnn international, bbc int, euro news dandirik kanallar sürekli yayın yapıyorlar.

(bkz: körler sağırlar birbirini ağırlar)
    (gulersem, 04.01.2009 01:22)
  7. (bulletproof, 04.01.2009 01:23)
  8. dünya'yı veya filistini itü sözlükte yazılacak giriler kurtaracaktı da şimdiye kadar bu kadar önemli olmayan, durup dururken ortaya çıkan reytingdir.
    kimse kusura bakmasın arkadaşlar, ne kadar meraklıymışsınız sanal ortamdan ülke kurtarmaya, yarın öbür günde facebook'ta mevlid okututulup şeker dağıtalacakmış orayada bir uğrayın.
    hayır birde merak ediyorum, burda saldırı ile açılan başlık altına binlerce giri yazsan ne olucak.
    ama sakın ola ki duyarsızlıkla suçlamayın beni bide işgüzarlık yapıp, kimseyi suçlamayada kalkmayın.

gönlünüz olucaksa kahrolsun israil. oldu mu. olmadı.
    (asymmetry, 04.01.2009 01:26)
  9. 15 kızcağız artlarından "gızlarımız balede, diskoda ölmedi" diyen sözüm ona ailelerinin ruhsuz yasları eşliğinde boy boy islam şehidi olarak adlandırılarak can verdiğindeki, 7 genç alkollü ve yarıçıplak oldukları lanse edilerek ahirete intikal etmişkenki reytingleri toplasam utanırsınız.

msn 'de nicklerimizin başına yıldız koyalım mı, ne dersin ?
    (lefteyenine, 04.01.2009 01:27)
  10. olayı din olayına indirgeyenlerin bir bok anlamayacağı olaydır, senin komşun demek ki katledilse lan bu bana uzun saçlı dediydi küpeme laf ettiydi bana yobaz dediydi siktirsin gitsin ne bok olursa olsun demekle eşdeğerdir.
    (gulersem, 04.01.2009 01:30)
  11. sınırları dahilinde, olayın din boyutuna indirgenmediği gibi bir son dakika tilkiliğinin icat edildiği reyting.

siz hümanist popstar gençlerimizi tel-aviv 'de otobüs havaya uçtuğunda da reyting ölçerken görmek isteriz.
    (lefteyenine, 04.01.2009 01:33 ~ 01:35)
  12. dünyadaki tek terörist devlet israil olduğu , ve dünyada filistinlilerden başka ezilen halk olmadığı için , israil katliam yaparken sözlükte takılmak günahtır.

israil katliam yaparken sözlükte takılmak, seks yapmak, muhabbet etmek ve yemek yemek orospu çocukluğudur, hainliktir.
    (scherzi, 04.01.2009 01:35)
  13. sınırları dahilinde düpedüz dine indirgenmiş son dakika tilkiliği deyu yırtık dondan çıkar gibi her bir boka atlayan hattizatında her sike tuzla koşma isteğini maksimum boyutuna getiren durumölçer.

hümanistliğin antik mısır rahipleri tarafından ortaya çıkartılıp modern çağda pagan kültürüyle karıştırılıp allanıp pullanıp öne çıkartıp etiketlemek için fırsat tanımayan gencecik überentellerimizin tel-aviv deki hassasiyetleri burada da görmek isteriz.

(bkz: sesim geliyor mu)
    (gulersem, 04.01.2009 01:37)
  14. 1,5 milyar nüfuslu islam dünyasının ortasında bulunan 6 milyon nüfuslu israil için 48876 tane itü sözlük kullanıcının bir şey yapamaması durumudur. halbuki burada küfür ederek müslüman mısır devletinin günde 0,5 saat açarak diğer müslüman gazze'li kardeşlerine ettiği refah sınır kapısı yardımından(!?) daha fazla yardımda bulunabilir bu kadar kullanıcı değil mi?
    (horasco, 04.01.2009 01:38 ~ 01.03.2009 16:35)
  15. ölçümlere göre düşük çıkmış reytingtir.

çok merak ettiğimden soruyorum, bu reyting ölçüm cihazlarınızla acaba her gün kaç kişi öldü diye ölçümler de yapıyor musunuz?

bir şey daha soracağım. bu ölçümü yapan arkadaşlar, ırak'ta her gün 50-100 kişi ölürken, işi gücü bırakıp beyazıt meydanı'na toplanmaya gidiyorlar mı? bütün müslümanlar toplandık hesabı diyorum... yoksa bazı yerler daha mı müslüman ola ki?

sadece merak azizim, sadece merak benimkisi...
    (lieutenant3803, 04.01.2009 01:40)
  16. facebook üzerinden vatanı kurtardık* sıra geldi sözlük üzerinden dünyayı kurtarmaya.

"iddia ediyorum eksi veren 1000000 kişi bulabilirim" ==> işte budur reyting.
    (misuf, 04.01.2009 01:41)
  17. çok merak ediyorum gerçekten, şimdi insanları eğlenmekle ya da basit işlerle uğraşmakla suçlayan o çok duyarlı arkadaşların acaba afrikada insanlar birbirine kırdırılıp öldürülürken iki laflarından biri afrika mıdır? dünyanın birçok yerinde belki şu anda haberimizin bile olmadığı katliamlar olurken neredeler. bence şov yapmaya gerek yok. herkes neyin ne kadar ciddi ve ne kadar acı olduğunu billiyor ama bu acının içerisinde iki tane geyik cümle kurmanın duyarsızlıkla ilgili olmadığını da biliyor. ha sen bilmiyorsan oturup bir düşüneceksin. mesela ikiyüzlü oynamakla başlamayacaksın işe.
    (ipso facto, 04.01.2009 01:45)
  18. sanırım dünya tarihinde savaşsız geçmiş tek bir yıl bile yok. gazze olmasa kosova, kosova olmasa somali, somali olmasa el salvador, el salvador olmasa kamboçya, kamboçya olmasa ruanda... yani elbet dünyanın bir yerinde tam şu saniye ve günün her saniyesi birileri pis bir savaşın içinde ölüyor. dünyanın şu durumu gazze ye saldırılınca mı aklınıza geliyor? bu "gazze de insanlar ölürken siz nelerdesiniz?" siksikinin sebebi/kaygısı nedir anlamadım. srebrenica vardı bir de. bir de ırak.
    (ahmak ı hayal, 04.01.2009 01:50)
  19. "sike koşma", "bok", "yırtık don" gibi ağzına sıçayım derken altına sıçan yazar emarelerinin ibraz edildiği terminatör reytingmetre. o modeller genelde kitapkürdü komünist kesimden çıkardı lâkin tanımımın evrenselliğine nâil olmuş bulunmaktayım. sevinçliyim.

e aslında benim sesim gelmiyor demekki ki "entel" gözüküyorum oradan. her yanlı medyanın maşası tadında reyting ölçerin bir burnunu sürten çıkıyor elbet.

"ben çok ilginç kelimeler biliorm" salatasından arındırılmış dişe dokunur, dürüst bir cevabınız olursa überenteliniz sizi dikkate alıyor olacak.

yoksa o ölçüm aletini yanlış yere takmışlar yani. prime time 'dan girsem "kalp gözü" kadar anlarsınız. beyhude olur çaba.

şalom. lefteyenine, tel-aviv.
    (lefteyenine, 04.01.2009 01:50 ~ 01:52)
  20. ölçülmesiyle birlikte yapılan çıkarımlardan gına geldi artık. şehit haberlerinden sonra da benzer tepkiler vücut buluyor ama arkasındaki mantığı bir türlü çözemiyorum.

öncelikle şunu söylemek lazım. insanların terör saldırısı, savaş vb. olaylara duyarlı olduğunu göstermesi için sözlükteki ilgili başlıklara giri girmesi gerekmiyor. eminim çoğu kişi bu tür olaylardan rahatsız oluyor, üzülüyordur ama bu bunu açık açık belirtmesi gerektiği anlamına gelmiyor. gerekli bulmuyor olabilir, bir işe yaramayacağını düşünüyor olabilir, düşüncelerini bu tür konularda kolaylıkla yazıya dökemiyor olabilir vs. vs. daha bunun bin bir türlü sebebi olabilir. dolayısıyla bu insanları ilgili başlıklara giri girmiyor diye, "duyarsız, apolitik, am göt meme muhabbeti delisi herifler" mertebesine düşürmek abesle iştigal oluyor. adamın o sırada ne yaptığını nereden biliyorsun? belki haber sitelerinden ilgili haberleri okuyor, televizyondan görüntüleri izliyor?

bunun da ötesinde, bu tür olaylara tepki verilecek mecralar internette yayın yapan sözlükler değil, sokaklardır. o yüzden "niye başka başlıklara onlarca giri girilirken, saldırılarla ilgili başlıklara giri girilmiyor?" dan ziyade, "çağlayan'daki/taksim'deki protesto mitingine niye sadece 200 kişi geldi?" şeklinde bir eleştiri getirilmesi akla ve mantığa daha uygun olur.

ya da sokaktaki adam yerine; devlet yetkililerini, işi bu tür olayları haber yapmak olan medya kuruluşlarını ya da saldırıya ses çıkarmayan hatta destek veren batılı devletleri eleştirmekle işe başlanabilir. öfke, şiddet, tepki yanlış yerlere kanalize olmasın, doğru mecralara yönelsin.
    (strateji, 04.01.2009 01:51 ~ 08.01.2009 00:07)
  21. bu reytingi bir savaşa duyarlı olmaya çağrı olarak mı kullanıyoruz, yoksa "durumölçer", "überentel" gibi kelimelerle süslenmiş bir "benim penisim sizinkinden daha uzun" tartışması yürütmek için mi anlamadım.

öncelikle, açıkça söylemeliyim ki; başkalarının ahlâkına karışılması kadar sinirimi bozan çok az şey var. kimi insanlar vardır, gönlü bir savaş sırasında sözlükte giri girmeye el vermez. onları anlarım ve onlar şu anda aramızda değiller tanımları gereği. hepimiz, bir savaş sürerken gönlü sözlüğe lüzumsuz giriler girmeye el verenlerdeniz. benim için bunda da anlaşılmayacak bir şey yok. fakat bir de bu girileri girenlerden birkaçı diğerlerini ahlâksızlıkla suçluyor ki; bunu anlayamam. anlamadığım gibi tutarsızlıklarını yüzlerine vurmaktan da çekinmem. "benim dünya barışına katkım sizin katkınızdan fazla." diyebilmek ve insanları duyarsızlıkla suçlayabilmek için itü sözlük'ten daha ciddi bir yerde, daha ciddi laflar etmeniz gerekir. gerçek budur. bunu beceremiyorsanız ya yatın uyuyun, ya da jet motorlarının çalışmasını açıklayan bir giri girin. emin olun böyle bir giri, uzun vadede bu tartışmadan daha çok işimizi görür.
    (ali kamber, 04.01.2009 01:56 ~ 01:57)
  22. ey ergen olmasa bile (yaşınızı bilmiyorum) ergen beyinli heyecanlı dostlar, hala düzenin ne kadar orospu çocuğu olduğunu göremiyor musunuz? sen istediğin boykotu yap, istediğin kadar baskı oluşturulmasını sağla, onlar adam kesmeye ara mı verecek? senin sınırlarında bir milyon ıraklı kesildi, ne yapabildin? kardeşlerim dediğin adamların ağzına sıçtılar, ne boykotundan bahsediyorsun? bu siktiğimin dünya düzeninde götümüz ortada yaşıyoruz, ne toplumsal bilincinden bahsediyorsun? yaparsın belki, bak sol frame'de çağlayan'da gazze mitingi yazıyor. gidersin oraya, yığsan da yüz binleri, üzülmekten, kin kusmaktan, çaresizlik içinde izlemekten başka ne yapabilirsin? senin ülkenin ya da diğer ülkelerin, israil dursun diye ordusunu yığabileceğini mi zannediyorsun filistin'e? kimde var böyle göt? srebrenica'da arap asıllı da değil, türk dediğin adamları kestiler, doğradılar, oluştu mu bilincin?
    sözlükte geyik var diye, bu konu sözkonusuyken taşak mı geçildi bu başlıkta? sen şimdi sessiz sakin oturursun, kin kusarsın israil'e, siker atarsın kelimelerinle, kasıp kavurursun ortalığı; yarın bu sözlüğe girdiğinde aşık olunası kız modelini tarif edersen kim inanır senin samimiyetine? ah canlarım ah.
    (zagnem, 04.01.2009 01:57)
  23. isteyen istediğini tartışır; ona da sen karar veremezsin ya diyeceğim dururmdur. bunu tartışmak kadar da boş bir muhabbet yoktur zaten bana göre.
    (jadore, 04.01.2009 01:59)
  24. t-100 ayarında ağza sıçılmış bokun asit baz dengesini ölçen turnusal kağıdına denir. kitap okuyan her dantel seviye de kitap okuyan kayı boyu türk ününde evrensel kişiler tarafından takdir edilmesi hoştur.

koca burunlu değerlendirgeçlerin burnu sürtülmesine rağmen bitmeyen burunlara sahip olduğu ne acıdır.

ne kadar ekmek o kadar köfte düstürula bu soruya bu cevap o göte bu yarak düsturuyla bozuk ağzımız daha da bozulmuş.

bozuk aletler müsait kişilerin yerlerine sokulup düzeltilmiş aslında bozuk olmadığı keşfedilmiş olan girilmiş organlara olmuştur.

abd, rusya, muhtelif avrupa, asya ve afrika ülkelerinden havayı solumuş soluğu istanbul da bulmuş gulersem bildirmiştir.
    (gulersem, 04.01.2009 02:03 ~ 02:38)
  25. bir de şu vardır:

·israil katliam yaparken sözlükteki reyting (29)

oldu mu? şimdi

(görünen o ki başlığın reytingi tavan yaptı)
    (korn, 04.01.2009 02:03 ~ 02:03)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil