|
|
- birilerinin gözlerinin sıkı sıkıya bağlı olduğunu görmek, hala müttefikimiz diyebilecek cesarette olabilmek. onbinlerce km öteden toptan yok edebilecğini söyleyen yarın öte gün türkiye için bunu söylemez mi? gözü kapalı savaş naraları atabilenleri hala nasıl olup destekliyoruz akıl almıyor.
abd’de demokratik parti’nin başkan adayı olmak için yarışan new york senatörü hillary clinton, kendisinin başkan olması durumunda iran’ın israil’e bir nükleer saldırı düzenlemesi halinde iran’ı “toptan yok edeceğini” söyledi.
clinton, abc tv’sinin “günaydın amerika” programında yaptığı söyleşide, iranlıların kendisinin başkan olması durumunda israil’e karşı bir nükleer saldırıyı caydırmak için yapmaya hazır olduğu şeyi bilmelerini istediğini belirtti. “iranlıların bilmesini isterim ki, eğer ben başkan olsam, iran’a saldırırdık” diyen clinton, “aptalca israil’e bir saldırı başlatmayı düşünecekleri gelecek on yılda, onları tümüyle ortadan kaldırabiliriz” dedi. clinton, “bunu söylemek çok korkunç, ama iran’ı yöneten insanların bunu anlamaları gerekir, çünkü bu onları dikkatsiz, aptalca ve trajik bir şey yapmaktan caydırabilir” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/...
- (bkz: israil i haritadan sileriz)
- (bkz: eisenhower doktrini)
(kl7mu, 23.04.2008 15:29 ~ 15:29)
- ırak kadar kolay yok edemeycekleri kesindir.
(albus, 23.04.2008 18:11)
- elaleme sakso çektiren koca sahibi olmanın içerde yarattığı hazımsızlığı ve hırsı dünyadan çıkarmak isteyen manyak kadın söylemi.
- (bkz: alternatif cem uzan sloganları)
(wasabie, 23.04.2008 18:32 ~ 18:33)
- (bkz: yok ederim)
- moleküllerine ayır anam he.
- (bkz: küçük çocukların topunu kesen amca modeli)
- hillary'nin zıvanadan çıktığının kaydıdır. kolaydı zaten öyle birkaç termonükleer sallamak.
- (bkz: yakarız bu gezegeni)
(bkz: yakarız)
- (bkz: şakaysa komik gerçekse trajikomik)
- hala atıp tutma evresinde olan abd başkan adayı söylemidir, başkan olabilmek için her türlü söylemi kullanabilirler fakat ola ki başkan olduğu zaman o da gerçekleri görecektir. gerçi bu insan taklidi yapan abdlilerden her şey beklenir ama bu iş bu aşamada biraz sıkar.
- amerikada yaşayan yahudi populasyonu kendi tarafına çekmek isteyen oldukça basit bir politikacı söylemidir. ciddiye alınmaması, üzerinde durulmaması gerekir.
(bkz: iranı silerim)
(bkz: suriyeyi karalarım)
(bkz: ürdünü boyalı kalemle boyarım)
- allah aşkına yok et, iyonlarıma ayır beni, zerrelerimi asya'dan afrika'ya avrupadan antartika'ya dağıt noolur bak, diyesi geliyor insanın, demiyorum tabi malla mal olunmayacağını daha göt kadarken biliyordum çünkü, onun için "hillary sen bizim her şeyimizsin şakşakşakşak"
- hillary clintonun ne kadar köşeye sıkıştığının göstergesidir. artık obamanın kazanacağından hiç şüphem kalmadı
- amerikadaki siyasetçilerin de en az türkiyedekiler kadar basit sığ ve mankafa olduklarının ispatı cümledir...bizde beyefendi mitingde kalabalığa ip atıyor orda bayan "hepinizi yok ederim.. ben olsaydım zaten ohoohoh şimdi topunuz ölmüştünüz" e getiriyor olayı...politikacılar zaten.. atıp tutmaktan başka yedikleri bi halt yok orda da aynı burda da aynı her yerde aynı yapacak birşey yok...
- hillary clinton ın başkan seçilmesi durumunda , iran israil e saldırsa bile, ırakta petrol rezervleri tükenene kadar bekleyeceği kesindir. amerika öyle bir ülkedir ki karşılığını alamayacağını bildiği hiç bir savaşa girmez. yarın öbür gün aynı tehditler türkiye için başlarsa, bizimde çok değerli! (bir türlü kendimiz için değerini göremediğimiz) bor madenlerimiz için gelecektir, metal fırtına yazıldığı gibimi okunur o zaman yoksa okunduğu gibi mi uygulanır bilinmez. adalet tek keseden dağıtılmaya çalışıldığı sürece bu değişmeyecektir maalesef.
- seçim kazanmak için abartılı vaadlere son örnektir.
hatırla: 40bin kişiye oral seks vaadi
http://www.hurriyet.com.tr/...
- kafanıza eserse mına bile koyarsınız ,sizden hiç şüphemiz yok daha önce örneklerine şahit olduk dediğim beyanat.afferin ,devam,helal size.
- yavaş yok et de saçın başın dağılmasın demek gerekiyor hillary hanıma öncelikle.
ulan sen monica lewinskyi bile yok edemedin. kocanla ikisi taktılar boynuzları gafana sesini çıkarmadın, iranı mı yok etcen? sktir lan.
bu arada yanlış anlaşılma olmasın, monicayı yok etmekten kastım öldürmek falan değil, bu olayı güzelce örtbas edebilirdi.
- (bkz: 2 saatte iran a bayrağımızı dikeriz)
dikkat etsin de hillary hanım o bayrağı alıp nükleer bombayla beraber götlerin sokmasın iran.
|