|
|
- http://www.ismididikle.com/
isminizin istatistiki bilgilerini veren, ıncığını mıncığını çıkarıp detayları önünüze döşeyen*site.
- eğlenceli bir site ama ne yazık ki ilginç ismimi veritabanlarında bulamamışlar.
bu durumda da xxxxx adının yaygınlık oranının türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 29-04-2008 13:40 itibariyle 2,129'den az kişinin isminin xxxxx olduğu ve xxxxx isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
telefonda ne çektiğimi bir bilseniz.
- isminizin yaygınlık oranını, isminizle uyumlu (baş harfine, son harfine, hem baş hem son harfine göre) isimleri; isminizin braille, mors, işitme engelliler ve denizcilik alfabesinde ve barkod olarak yazılışını; isminizle aynı alfabetik değer toplamında olan başka isimleri ve bunun gibi hiç işinize yaramayacak bilgileri görmek, en geç 1-2 gün içinde de unutmak istiyorsanız uğramanız gereken site. uğradım, pişman değilim.
- adı üzerinde isminizi resmen didikleyen bi site. ismimin baş harfleriyle, son harfleriyle, hem baş hem son harfleriyle uyumlu isimler ne işime yarar bilmiyorum ama ismimin barkod şekline bayıldım. en kısa zamanda sırtıma dövme yaptırmayı düşünüyorum.
- sitenin kendi tabiriyle; doğru ama gayette gereksiz bilgileri barındırıyor.isminizin kaç kişide olduğu falan ne kadar ilgi çekici gelir bilinmez fakat görme özürlüler,mors,denizci alfabelerinde ve barkod şeklinde yazılışını görmek hoş bir durum.
- türkiye'de en çok kullanılan ismin mehmet olduğunu, buna karşılık amerika'da en çok kullanılanın john olduğunu öğrenmemizi sağlayan sitedir.
|