ismi hatırlanamayan çizgi filmler  

adana çık aradan

1. çoğu kişi değil ismini hatırlamak,izlememiştir bile!

(bkz: lulu)
    (rhododendronluteum, 06.06.2007 01:13)
  2. hep hatırlanan, tadları başka olan ve bir sonraki bölümü heyecanla beklenen çizgi filmlerdi.

(bkz: clementine)

(bkz: esteban)

(bkz: yakari)

(bkz: judy ve uzun bacak)

(bkz: kaptan tsubasa)
    (sonbahar uğultusu, 06.06.2007 01:27 ~ 01:30)
  3. bu kategoriye cuk oturacak çizgi filmlerden biri de bir zamanlar hayat'dır kanımca. insan vücüdunun içinde olan biteni alyuvarları işçiye, akyuvarları polise benzetme gibi yaratıcı ve komik yollar ile anlatan öğretici bir çizgifilmdi. vücut beyin kısmındaki bir kontrol odasında oturan yaşlı bir nöron tarafından yönetilir, genç nöronlar ise bir olay anında roadrunner gibi koşarak kararları iletirdi. youtube'da orjinal adı* ile bir kaç bölümüne rastlamıştım.
    (almbfsek, 06.06.2007 01:37 ~ 01:55)
  4. 3 tane sincap vardı, bi adam insan gibi yetiştirmişti bunları. uzun giyisileri vardı mavi, yeşil ve kırmızı idi yanlış hatırlamıyorsam, hatta kırmızılının şapkası vardı ütünde a harfi vardı ve hatta adı da arvin olmalıydı (yazdıkça hatırlıyor muyum ne) peki adı neydi? ne idi ne idi ne idi......

edit:sincapların isimleri bulundu; alvin, simon ve theodore
    (alphesibea, 06.06.2007 01:54 ~ 02:10)
  5. çizgi film değil ama yine çocuklara yönelik bir dizi vardı. kızın teki uzaylı mıydı neydi. fare yiyip duruyordu. onu unutamam mesela.
    (orbit surfer, 06.06.2007 02:46)
  6. trtnin kültürel mirasıdır bizlere
    uzayda bir kovboy ve humanoid bir şekle girip arkaayakları üzerine yürüyen ve linde pompalıya benzer bir silah taşıyan gümüş atlı bir çizgifilm var idi mesela, anime idi haliyle. olsa da yesek
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 06.06.2007 02:54)
  7. show tvde yayınlanırdı uzayda bi kovboy vardı.sanki yarın insan yarı robot gibiydi evet evet galiba öyleydi.atı vardı oda epey karizmaydı çelikten filandı.uzayda kötülüklerle savaşırlardı.çok güzel çizgi filmdi.anime değildi.çok güzeldi özellikle aksiyon sahneleri.

edit:uzay şerifiymiş bahsettiğim çizgi filmin adı.sert sulu elma'ya teşekkürler.
    (çavuş, 06.06.2007 02:57 ~ 03:57)
  8. birsürü garip görünüşlü ma aslında sevimli de yaratıkların olduğu bir çizgi film vardı,jenerikte nesnelerin üzerinden kaydırak gibi kayardı bunlar.bir de "dorik dorik mogu moguu" diye şarkıları vardı.
    (amelie, 30.07.2007 22:47)
  9. vakti zamanında atv'de yayınlanan elektrikli adında volt geçen bir hayvan,gene tamamen sudan oluşan bir hayvan gibi kötüleri barındıran zamanın güzel çizgi filmide bu kategoriye girer.

(bkz: darkwing duck)

volt değil de megaholt imiş.kendimi takdir ediyorum.nasl hatırlayamadıysam böylesine muhteşem bir çizgi filmi..

+ sudan oluşanda the liquidatormuş.
    (seperated ways, 10.02.2008 03:43 ~ 04:10)
  10. yine uzay da yaşayan mavi tenli yaratıklar. en son izlediğim bölümde bi tanesini kötü adamlar* tehdit ediyodu tüm sevdiklerini uzay boşluğunda sonsuza dek hapsetmekle filan. hala ne olduğunu bulamadım. -bu tanımlamayla tabi bulamam fail-
    (hakketen, 22.04.2009 19:39)
  11. bir dönem atvde yayınlanan, amerikada bir ilkokuldaki 5-6 kişilik arkadaş ekibinin olduğu çizgi dizi, ismini hep unuturdum tj detweiler karakteri vardı
    googledan aradım recess mış adı

(bkz: güzeldi be o günler)
    yine yayınlansın oturur izlerim
    (lordred87ers, 22.04.2009 20:09)
  12. - hani çocuk firavun... ya olm mumyalanmış hatta.. bir de asası var lambanın cini vari istediğini yapabildiği... ya hani kedisi de var gizli güçleri olan... çizgi film de bi müzede dönüyor!??
    + tutenştayn mı?
    - hay ağzını öpeyim!

(bkz: tutenstein)
    (kapsul, 22.04.2009 20:37)