görseller
ismail köybaşıismail köybaşı
ismail köybaşı 
belki ilginizi çeker
  1. · murat ceylan
  2. · united states of karaağaç
  3. · philipp lahm
  4. · john arne riise
  5. · 3 mayıs 2009 gaziantepspor sivasspor maçı
  6. · maxwell scherrer cabelino andrade
  7. · beşiktaş ın transfer politikası
  8. · 31 ekim 2009 beşiktaş ankaragücü maçı
  9. · 12 eylül 2009 galatasaray beşiktaş maçı
  10. · olası beşiktaş transferleri ve ücretleri
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · itü sözlük
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · beşiktaş
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · piramitleri yaptıktan sonra mısırlıların tepkisi
  9. · nazlı ılıcak

ismail köybaşı  

sayfa  / 2
  1. 1989 doğumlu, gaziantepspor'da forma giyen sol bek.

kendisinin oynadığı 3-5 maçı izledikten sonra diyebilirim ki oldukça gelecek vaadeden bir adam bu çocuk. ayaklarına hakim, defansta da fena değil. hücuma katkısı yüzünden daha çok ml tabir edilen bölgeye yakıştırıyorum. az biraz sol açık, ama tam bek değil. belki 3'lü defansın önüne dml gibi bir şey olabilir.
    (sycrone one, 06.04.2009 20:54)
  2. defansif olarak çok iyi olmasa da hücüm gücü muhteşem olan öyle ki herhangi bir maçtan önce bu adamın kaleye çektiği her şuta hayran olunan, şu sıralar gaziantepspor un sol beki, bir kaç yıl içerisinde kapağı üst düzey takımların birine atmasını beklediğim wonderkid.
    (megae, 08.04.2009 04:24)
  3. performansı "seneye kesin istanbul'a gelir" dedirtiyor. böyle yaldır yaldır geliyor sol kanattan. afferim la afferim.
    (sycrone one, 03.05.2009 17:24)
  4. galatasaray'la da anlaştığı söylenen sol bektir.
    (substance, 05.06.2009 14:23 ~ 14:23)
  5. yalan olmazsa necati ateş ve bir oyuncu karşılığında galatasaray'a gelecekmiş. bekliyoruz.
    (sycrone one, 07.06.2009 23:41)
  6. türkiye'de 3 büyük takımlar değil, arsenal ve porto takımlarından birine gitme ihtimali daha yüksek olan futbolcu.
    (ispik, 08.06.2009 15:36 ~ 15:37)
  7. ntvspor'un son dakika haberine göre beşiktaş ile üç yıllığına anlaşmıştır.
    (kerk, 24.06.2009 22:12)
  8. ntvspor'a göre, "bir miktar para" ve genç bir oyuncu karşılığında transfer edilmiş futbolcu. şayet o genç futbolcu serdar özkan ise beşiktaş dört dörtlük bir transfer başarısına imza atmış olur.
    (goddamngenius, 24.06.2009 23:41)
  9. ibrahim üzülmez ile gaziantep'ten gelme bakımından ortak bir noktası bulunan futbolcu.dileriz, ibrahim üzülmez kendi gençliğini göreceği bu arkadaşa destek olup el verir ve zamanı gelince gönül rahatlığı ile futbolu bırakabilir.
    (defanstaki son adam, 25.06.2009 09:03)
  10. fiziksel olarak biraz daha gelişmesi durumunda bırakın beşiktaşın sol kanadına, türk milli takımının sol kanadına dahi abone olacak, beşiktaş'ın gaziantepspor'dan transfer ettiği genç futbolcu.
    (jamesjoyce, 25.06.2009 09:42)
  11. gazetelerde yazanlar doğruysa 6,5 milyon euro civarında bonservis bedeli + 3 futbolcu karşılığında almış beşiktaş bu oyuncuyu. bu da iki soruyu doğuruyor bana göre?

1. john arne riise'nin 5,5 milyon euro'ya transfer olduğu ortamda bizim kulüplerimiz salak mıdır ki, 20 yaşındaki bir türk oyuncu için pu kadar para vermektedir?

2. hakan ünsal gibi bir kazma bile son 25 yılda türk futbolunun yetiştirdiği en iyi sol bek seçiliyorsa, bu adamda hakkaten iş var mıdır?

parasızlıktan ağlıyoruz ama muhtemelen iki sene sonra unutulacak bir oyuncu için paraları bol keseden saçıyoruz azizim. doğalgaz geldi geleli pek tüp de satılmıyor ya neyse.
    (phoarbix, 25.06.2009 10:52 ~ 10:52)
  12. 6,5 milyon euro+serdar özkan+serdar kurtuluş+zapo, karşılıgında beşiktaş'a transfer olmuş futbolcudur.
    ohaaa...

http://www.ligtv.com.tr/...
    (ispik, 25.06.2009 12:40 ~ 28.06.2009 12:34)
  13. en son duyumlara göre 6,5 milyon euro+yıldırım demirören'in sünnetinde takılan altınlar+serdar ve ibrahim parantezindeki futbolcular ( serdar(özkan + kurtuluş)gibi ) + ben*+ adnan aybaba + beşiktaş kulübünün anahtarları karşılığında beşiktaş'a transfer olmuş olan futbolcu.
    (defanstaki son adam, 25.06.2009 13:36)
  14. beşiktaşın önereceği 2 veya 3 futbolcu+bir miktar para (max 2 milyon euro) karşlığında bonservisi alınmıştır.

eğer beşiktaşın önerdiği isimleri g.antep in teknik direktörü kabul etmezse, o halde direk 6 milyon verilecektir bonservis bedeli olarak.

tüpçüyü benim kadar sevmeyen yoktur sanırım ama çok para harcandığı öne sürülerek boş keseden atmanın anlamı yok. bekleyip görelim.
    (anakin, 25.06.2009 14:01)
  15. ibrahim üzülmez'in tecrübesinden faydalanacağı açıklamasında bulunmuş.

http://sabah.com.tr/...
    (kerk, 27.06.2009 12:27)
  16. gaziantepspor yöneticilerinin açıklamaları da ortaya çıktıkça kendisinin beşiktaş'a transferinin ayrıntıları da netleşiyor. söylenenlerin son hali 6,5 milyon euro + 2 beşiktaş futbolcusu. bu 2 futbolcu da beşiktaş'ın takasına karar verdiği 4 futbolcu arasından gaziantepspor tarafından seçilecekmiş.

bu çocuk çok yetenekli, orası şüphe götürmez bir gerçek. ama türkiye standartlarının çooook üzerinde bir paranın, her ne kadar çok başarılı bir sezon geçirse de tek sezonluk bir performans için ortaya serilmesi insanı düşündürmüyor değil.

çok uzak bir geçmişte değil, daha geçen sezonun ortasında gökhan emreciksin sezonun ilk yarısında gösterdiği iyi performans yüzü suyu hürmetine transfer edilmişti fenerbahçe tarafından. aynı şey değil belki, takımlar falan farklı da, bir oyuncunun bu kadar baskı altına girmesi beni üzüyor. örnekleri çok fazla, ayhan akman sanki bu transferin 10 sene önce gerçekleşen hali. taraflar, paralar, oyuncuların performansları benzeşmiyor değil.

umarım harcanan paranın hakkını verir ismail. eminim o da böyle paraların dönmesini istemiyordur o kadar. bir rakip takım taraftarı olarak sene içinde hayran hayran izlediğim bu adamın kaybolup gitmesine gönlüm razı olmaz.
    (sycrone one, 28.06.2009 14:31)
  17. beşiktaş'a satılışındaki rakamlar doğruysa gaziantepspor'un sırtı yere gelmez birkaç sene bu futbolcu sayesinde. geçenlerde adnan polat'ın mehmet topuz yerli piyasasının ikiye katlanmasına sebep oldu gibisinden bir laf etmişti onu hatırladım.

bu satış cidden çok abuk bir satış. 5 milyon euro'ya javier saviola'nın transfer olduğu bir dünyada ismail köybaşı'nın 8-9 milyon civarı para etmesi, bu işlerin göründüğü gibi olmadığı izlenimi yaratıyor bende. ismail isterse türkiye'nin en müthiş yeteneği olsun bu kadar para etmemeliydi. yabancı sınırlaması olmasaydı ligde, 300 bin dolar eder miydi acaba? bilemiyorum. sanırım aziz yıldırım'a hak vermeye başlıyorum bu konuda.
    (jugador, 28.06.2009 16:51)
  18. genç bir yetenek ancak bu para edermi bilemem ama beşiktaşa her türlü yararı olacak bir oyuncu.
    (dextare, 28.06.2009 16:55)
  19. bu transferde bizim tüpçü gaziantep ten mi transfer yaptı yoksa gaziantep mi beşiktaş'dan transfer yaptı ben anlamadım. daha 1 sezon içinde parlayan 20 yaşında bir adama 6.5 milyon euro ve 2 oyuncu vermek de neyin nesidir yahu. verilmesi gündemde olan oyuncularda beşiktaşın iskeletınde olması gereken futbolcular. ismail iyi futbolcu olabilir bu sene ki oynunu bende beğendim ama bu bonservis fiyatının altında ezilmez umarım. geçmişte böyle büyük paralara gelip o stresi kaldıramayıp anadoluya dönen birçok örnek abisi var çünkü. yine de hayırlı olsun beşiktaşımıza ne diyelim.
    (bitti dagilin, 28.06.2009 17:07)
  20. beşiktaş'ımın kadrosuna kattığı genç yetenek.*
    bana göre en önemli özelliği iskenderun'lu olması, hatta karaağaç cumhuriyeti'nin bir ferdi olması.
    hemşehrimdir, transferi ilk etapta mutlu etmiştir.
    (denizin dengesiz rengi, 28.06.2009 23:18)
  21. arif erdem'in four four two dergisinde hayallerinin 11'nde sol beke koyduğu beşiktaşımızın yeni transferi.
    arif erdem'e ne derece güvelinir orası tartışılır ama en nihayetinde yıllarca top koşturmuş bir adamın efsane 11'inde yer vermesi (her ne kadar abartılı olsa da)
    kayde değer bir kriterdir.
    (annenizin kızlık soyadı, 28.06.2009 23:35 ~ 14.07.2009 16:45)
  22. anadolu lisesi mezunudur.

not: hakkındaki girilerin en gereksizi buydu. izlemedim lan ben bu çocuğu hiç ne yapayım... söz beşiktaş'ta izleyecem.
    (fakespeare, 29.06.2009 11:55)
  23. tipik bir karaağaç delikanlısı gibi tatilini iskenderun'da sürdürürken kameralara mobileti ile poz vermeyi eksik etmemiştir. yurdumda mobilet alım, satım, kullanımının %83'ünün yapıldığı united states of karaağaç'ta yetişmiş hayyelerimiz gibi ismail köybaşı'nın da çok sevdiği bir mobileti vardır ve onu bizlerle tanıştırmıştır.

ismail çok sevilecek gibi duruyor, hadi bakalım..
    (denizin dengesiz rengi, 29.06.2009 15:50)
  24. resmî açıklamaya göre 5,5 milyon avro karşılığında gaziantepspor'dan beşiktaş'a transfer olan ve yıllık ücret olarak da matteo ferrari'nin yaklaşık olarak 10'da 1'i karşılığında beşiktaş formasını terletecek genç türk futbolcudur.

kendisi gaziantepspor'a 5,5 milyon avronun yanı sıra serdar kurtuluş'u da kazandırmış; fakat bunun karşılığında yıllık garanti para olarak 500 bin lira kazanmıştır.

bahsi geçen matteo ferrari ise kulübüne 4,5 milyon avro, kendisine ise yıllık 2,5 milyon avro yıllık garanti para kazandırmıştır.

işte türk futbolcu ile ecnebi futbolcu arasındaki fark, bizim kulüplerimizin gözünde bu kadardır. ecnebi futbolcu, kulübü; kulüp, türk futbolcuyu sömürür.

alan memnun, satan memnun, oynayan memnun...

allah mesut etsin.
    (eudaimonist, 08.07.2009 20:49)
  25. (ms07, 16.07.2009 16:46)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil