görseller
ismail geçersiz bir işlem türüttü ve kapatılacak 

belki ilginizi çeker
  1. · ismail türüt ün ogün samast a türkü yazması
  2. · ismail tell me the türüt
  3. · ismail türüt
  4. · tedavülden kaldırılması istenen ünlüler
  5. · ismail türüt ama mide bulandırır
  6. · büyük ismail
  7. · ismail türüt ün melih gökçek e türkü yazması
  8. · ismail türüt ün brutal vocal yapması
  9. · bu insanlık geçersiz bir işlem yürüttü
  10. · wondrous ciddi bir hatadan kurtarıldı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · zongul ducks
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · ezel
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · istanbul tıp fakültesi
  9. · iski

ismail geçersiz bir işlem türüttü ve kapatılacak  

1. ismail türütün hırant dink suikasti hakkında yediği nane, uykusuz dergisi 3. sayısında kapakta bu şekilde yeraldı.

(bkz: ismail türüt ün ogün samast a türkü yazması)
    (kitiara uth matar, 19.09.2007 09:26)
  2. (bkz: http://img402.imageshack.us/...)

ayrıca; bir deniz ensari, memo tembelçizer ve ersin karabulut ortak kapağı.
    (thedewil, 19.09.2007 20:33 ~ 20:35)
  3. uykusuz dergisinin 3. sayısında terleyen ismail türüt portresinin altında yer alan ibare.bu kapakla uykusuz dergisi bir kez daha gönlümü çalmıştır.
    (garuda, 19.09.2007 20:39)
  4. güncel konular hakkında üretilen onca espriden birisi.gülen var mıdır acaba diye merak ediyorum.dünyanın en basit işlerinden biri olsa gerek.bi de kapağa koymuşlar sanırsam ya da herneyse kocaman sayfa işte.çok zekice olduğunu düşündüler heralde..
    (bkz: aman ne güzel olmuş)
    (tekel2000, 19.09.2007 20:46 ~ 20:48)
  5. güncel bir konu hakkında olan ve güldüğüm karikatürdü. hala da gülüyorum. çok zekice olduğunu da düşünüyorum ayrıca. ancak nedense kendimi ezik hissetmiyorum, okuduğum derginin yalnızca "ehehe bandik attım lan komik oldu" mantığında olmadığını,apolitik olmadığını görüp sevindim. çok zekice lan,gülüyorum bak.

bir de apolitiklere gülüyorum çok, mizah dergisi çükle daşşakla ilgilenmeli diyenlere yani.
    gülüyorum, çok zekice değil mi?
    (mihman, 19.09.2007 20:51)
  6. olabildiğince zekice bir espri. birazcık ironiden anlayanın gülebileceği espri. sözlüğün ironi otoritesi olarak ifade ediyorum bakın.
    (anfinindistortiondugmesi, 19.09.2007 20:58)
  7. (i am a man who walks alone, 19.09.2007 21:00)
  8. uykusuz dergisinin bu haftaki kapağındaki hata mesajı.güldürdü beni akşam akşam
    (bassmania, 19.09.2007 21:00)
  9. memlekette ne kadar potansiyel politik çizerimiz varmış, onu gösterdi bu kapak bize. eline kalem alıp, belki cin ali çizemeyen insanlar, mizah eleştirmeni olmuş, kapak eleştiriyor.

dergi açıp, kapak çizecektiniz, elinizi mi bağladık kuzum? iyisini sen çizseydin.

bir miktar ek: mizah youtube'da komik video izleyerek eleştirilmez. bir miktar mizah altyapısı gerekir.

hani nasıl ki, ofsayt kuralını tam bilmezseniz, kalecinin görüş alanını kapatan oyuncuya "kardeşim pas ona verilmedi, ofsayt değil" dersiniz, işte öyle bir şey.
    (thedewil, 19.09.2007 21:08 ~ 21:25)
  10. hata mesajnın verenin cumhuriyet başsavcılığını olduğunu düşünürsek güzel bir kapaktır. yerinde bir kapaktır.
    ayrıca türüt soyadı olmasaydı böyle bir kapakta olmayacaktı büyük olasılık.
    (sky, 19.09.2007 21:20)
  11. her şeyi lan benim mesleğim değil ;ama o işi en iyi ben bilirim mantığıyla yaklaşan ibili gombilileri gördükçe ibili gombili ülkesine fazla geldiğini düşündüğüm kapak.

ayrıca, eleştirinin mantığını armağan çağlayandan öğrenmiş popsitar emmileri havasında eleştiri yapanlara iyi malzeme olmuştur gördüğüm kadarıyla.

ama olmamış be gözüm. hiç olmamış.
    (mihman, 19.09.2007 21:24 ~ 21:24)
  12. gazetelerde çoğu köşe yazarı alıp köşesinde işledi. haber bültenleri yayın akışına aldı. güzel sözlüğümüz de işlemiş: (bkz: plan yapmayın plan) (bkz: ismail türüt ün ogün samast a türkü yazması).. kısacası şu anda ülkenin gündeminde olan konu uykusuz dergisi kapağında hiç değilse özgün bir espriyle vücut bulmuş.. (özgünlüğünden kasıt; bu espri herkesin yapabileceği bir espriyse, herkes uykusuz dergisini yani o çizer tayfasını, takip ediyor demektir bu)

espri, komik. bilinçsiz bir komiklik gibi gözükebilir. öyle olmadığını anlamak için o espriyi hazırlayan insanları tanımak, eserlerini takip etmek gerek. takip etmek gerek! hemen lümpen damgası vurmayıp hiç değilse derginin içini (fazla içini değil, sonraki sayfayı) açıp 3. sayfanın hemen başındaki "kapak konusu" başlıklı kareyi okumak gerek hiç değilse..

çok ciddi komiklik isteniyorsa bu konuda, ben perihan mağden in konuyla ilgili 'plan yapmayın plan/çakal yesun anani' başlıklı yazısını tavsiye edebilirim nacizane. başlık komik, okunmasa bile olur. gül gül öldük. bilinçliyiz. deyip yatağa huzur içinde gidilebilir.
    (alik, 19.09.2007 21:36 ~ 21:37)
  13. mizah dergilerine karşı "ahhh, am zik götlen beraber çizseler de güncel olayları, çemkirsek biraz" türünden, rtesel bir bakış açısı güdenlerin elbette ki hoşuna gitmeyen kapak..

not: güldüm.. evet, güldüm..
    (escaflowne, 20.09.2007 01:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil