|
|
- (bkz: dalga geçmek)
- evlilik niyetiyle yanışma yolları mukayese tablosu gibi bir şeye sahip sitedir. efendim bu tabloda evlilik amacıyla tanışma yolları karşılaştırılmış, neticede en sıhhatli yolun internet üzerinden olduğu anlaşılmıştır.
ahanda adresi, bakın, görün:
http://www.islamievlilik.com/...
- bir takım internet ortamlarında kullandığım unique'liğinden zerre şüphe duymadığım nickimi(speedy gonzales değil) kullanan bir üyesi olduğunu gördüğüm andan beri islami usullere göre hayvan kesimi konusunda derin derin düşündürmüş sitedir.
sinir katsayısı tavan yapmış yazar serzenişi.
- gördüm ki insanı kırıp geçirebilecek komedi sitesi olması yanında facebook veya yonja'dan çok daha zekice, ikna edici, kapsamlı hazırlanmış afedersiniz anasının gözü bir siteymiş.
internetteki arkadaşlık sitelerinin yapısı düşünülünce bu tarzın en başta tutucu kesime uygun olduğu görülebilir. zira onlar değil midir yüzyıllardır yüzlerini dahi görmedikleri, dokunmadıkları insanlarla evlenmeye kadar veren, evlenebilen.. aşk, duygu, paylaşım düşünmeden sevgilisi, haşa helaline, hayırlı "kısmet" diyen.. teyzeler arasında sevaptır diye bu yöntemlerle baş göz edilen..
zannımca bu sitenin adminleri de o teyzelerden biridir ve kendisine de bir counter kurmuştur her sonuçlanan münasebette aldığı sevapları hesap ediyordur *(frock, 25.04.2008 16:07 ~ 16:10)
- uygulama alanı için: www.habibimol.com
- "zevcebul.com" "hayirlisiysaolsun.org" "evleniyoruzinsaallah.biz" gibi farklı adlarla da internet aleminde kendisine yer bulabilirmiş.
- ''vermek istemeseydi, istemek vermezdi'' gibi bir sloganla ortaya çıkmışlar. ama bir türlü anlayamadım.
(bkz: tövbe yarabbim)
|