"yüzyılın mutluluk hareketi"
bir evlilik sitesinin reklam bannerından...
(görsel:
gonuldensevenler com/77869)
(luto, 28.02.2009 23:32 ~ 02.05.2009 12:01)
evlenmeden olmaz diyenlerin mekanıdır.
ihl sözlük kurucularının kurduğuna inandığım sitelerdir. bir
evlenmecilik sitesi reklamlarda gözüme çarptı. gönülden bilmem ne edenler nokta kom. ayar oldum ya ne zamandır
islami evlilik(nasıl birşey oluyorsa!?) netten kız düşürmek olmuş.
geçenlerde çok canım sıkılmış olacak ki, gonuldensevenler.com'a üye olayım dedim. tesbitlerimi paylaşayım müsaadenizle. bayanların hemen hemen hepsi sigara konusunda açık görüşlüler fakat, alkol konusunda "kesinlikle içmesin" diyorlar. erkek, bayan fark etmez, istisnasız herkesin profilinde, alkol konusunda, hiç içmedim içmemde, yazıyor. "de" yi ben birleşik yazmadım. sitede öyle yazıyor. ayrıca diğer yazım yanlışı için de bkz: kiminle yaşıyorsunuz? yanlız.
evleneceğiniz kişide aradığınız özelliklerde cinsel uyum da mevcut. neden şaşırdım bilemiyorum. dinlenilen müzik türlerinde ilahi seçeneği ilk sırada bulunmakta. kitap türleri seçenekleri ise şöyle: fıkıh, tefsir, risale-i nur, dini hikayeler, hadis-i şerif, roman, bilim-kurgu, vs... sizce hangisi dayanılmazdır sorusunun şıklarında arasında bulunan aşırı gülmek şıkkı da ilgimi fazlasıyla çekti, işaretledim.
kendinizle ilgili, ilgisiz ne kadar şık varsa işaretleyip üyeliği hemencecik tamamlayacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü ilk önce sizi vicdan butonu bekliyor. vicdan butonu adını ben koydum. çünkü yukarıdaki şeylerin doğruluğunu kabul ediyorum ve yemin ediyorum şeklinde bir onay koymuşlar. ben bastım şahsen. napıyım merak işte. sonra biri hemen mesaj atmış bana. cevap yazayım dedim. birden mesaj ekranı yerine umreden çekildiğini tahmin ettiğim, beyazlar içinde yaşlı bir bayan erkek resmi, mavi şemsiye altında, birbirlerine sarılmışlar. yan metin ise, sınırsız mesajlaşın! üyelik fiyatları ise şöyle. 1 aylık altın 24,90 ytl, 3 aylık altın 49,90 ytl, 6 aylık altın 74,90 ytl, 1 yıllık altın 119,90 ytl. bayan üyelere hazır mesaj uygulaması açık ve sınırsız. bayan rumuzuyla da kayıt oldum da ordan biliyorum.
(deli, 27.07.2009 15:30 ~ 28.07.2009 08:32)