islamcıların sözlüğü ele geçirmesi   

adana çık aradan

1. (bkz: islamcı yazar sayısının artması)
    (tembel, 11.03.2008 16:38)
  2. islamcılar her yeri ele geçirdiğinden dolayı pek garip karşılanmaması gereken durum
    (cilekprenses, 11.03.2008 16:43)
  3. aydınların, akp' ye oy ve omuz vermesi kadar olağan birşey.
    sadece ''ele geçirdi'' kısmına katılamam. bir o kadar da ateisti olan bir sözlük yazarı da bulunmaktadır. bu da çok sesliliğin oluşması için gerekli olandır.
    (baharda geldim, 11.03.2008 17:14)
  4. yanlış bir düşüncedir. çünkü wondrous trt'ye çalışan olarak alınması karşılığında böyle bir sözlük kurup, sadece islamcıları alarak ne olduklarını internet aleminde duyurma görevini almıştı. ilk başlarda bu yönde devam etse de maalesef çizgiden kayıldı. mesela ilk zamanlarda her başlık besmele ile açılırdı. şimdi klavyeyi eline alan başlık açıyor. neyse çizgisi belli olan sözlüğün yniden eski haline dönmesi olayıdır aslında.
    (endergelisencaykurrizeataklari, 11.03.2008 17:17)
  5. islamcıların örgütlü bir topluluk olarak hareket etmesi ve bu gruba mensup olmayanların o derece örgütlü olmaması sonucu dışardan bakan kişinin edindiği izlenim.

aslında çok daha fazla islamcı olmayan sözlük yazarı vardır hatta çok daha fazla islamcı akıma antipati duyan sözlük yazarı vardır ancak bunlar bir örgüt değillerdir diğerlerinin aksine dolayısıyla girileri birbirinden bağımsızdır ve tek tek gerek eksi oylarla gerekse mesajlarla sataşma (ya da bunaltıcı tartışmalarla desek belki daha doğru olur) birer birer eksiltilirler; bu yanılgının sebebi budur kanımca

(bkz: komplo teorisi)
    (medium, 11.03.2008 17:27)
  6. gün içinde devamlı nette kalma fırsatım olmadığı için sözlüğe ara ara girme şansım oluyor.sabahtan beri ise dikkatimi çeken şey ise sözlüğü açtığım anlarda karşıma çıkan ilk giriler.sabah ateistlerle ilgili bir başlıkla açıldı.arkasından gün içinde yaptığım her yeni bağlantıda din, türban, kuran ile ilgili başlıklarla karşılaştım.şimdi en son girişimde ise ilk açılan sayfada ki başlık hz muhammmed idi.arkasından sol framede de islamcıların sözlüğü ele geçirmesi başlığını görünce bi noluya lan deme ihtiyacı hissettim.
    yoksa ele geçirme gerçekleşti mi lan?
    (kasaba insanı, 11.03.2008 18:23)
  7. (bkz: @2068949)
    (the artful dodger, 11.03.2008 18:31)
  8. islamcıların türkiye yi ele geçirdiği an sözlükteki aforizmalar başlar zaten.. önce ebenin ami ali sami gider bkz lerden.. sonra motorun soğusun yiğidim... ve ardından seksi nickler..
    (lolita lempicka, 11.03.2008 18:35)