belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük kısaltmalar sözlüğü
  2. · küçük göğüslü kadınların acımasız olması
  3. · insanın içerisindeki o doldurulamaz boşluk
  4. · evde kalmış öğretmenin öğrenciye yaşattığı kabus
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · beşiktaş
  8. · haluk bilginer
  9. · cin ali retrospektif

isks  

1. uyarı: küfür içerir. am göt meraklısı değilseniz hiç okumayın.
    aslında direkt olarak eksi meksi verin, mesaj atıp "bu ne lan götoş" falan deyin, ikimiz de rahatlayalım.

tıp fakültesi hayatım boyunca tiksindiğim bir geyik varsa o da budur.. "isks". neymiş? iyi sikilmemiş karı sendromu. yalnız dikkat ederseniz kadın değil "karı".

çünkü "iyice sikilip rahatlatılmamış" diyerek yeteri kadar aşağılayamadığımız kadıncağıza bir de karı diyerek aşağılıyoruz.

hasta gelir (örnek poliklinik: dermatoloji):
    - doktor bey göbeğimin yaklaşık 1 karış altında bir pembelik var?

doktor bakar:
    - hmm..

yahu kadın siktir git işte.. hani isks tanımını ve içeriğini her ne kadar sevmesem de bu tanımı hakettiğine inandığım insanlar çıkmıyor değil.

artık gün boyu evde sıkılıyor mudur, kendine uğraş mı arıyordur nedir bilmiyorum ama eninde sonunda "ben sıkılacağıma en iyisi doktor sıkılsın" diye düşünüyor olmalı bu tip insanlar.

sizi seviyorum.
    (gxix, 16.11.2008 00:11)
  2. değişik bir sendrom, benim aklıma tam olarak yatmadı ama
    karılar sadece iyi sikilince mi rahatlar ki acaba

edit: en sevilmeyenlerime girdiğine göre beyler bunun böyle olduğunu sanıyorlar anlaşılan, sonra da söyleniyorlar kadınlar anlaşılmaz diye * sadece gülebiliyorum
    (neva, 16.11.2008 00:17 ~ 00:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil