isketch   

adana çık aradan

1. çizim yaparak kelime anlatma oyunu.bağımlılık yapar,uyarmadı demeyin.ilk çıkan sayfada "play now" butonuna basıp,ikinci sayfadaki ilk boşluğa nick yazıp,sonraki sayfada turkey odasını seçerek oyuna girebilirsiniz.
    http://www.isketch.net
    (insert coin, 05.01.2007 18:38)
  2. oyun oynanılan kişilerin %90 ihtimalle tanıdık olmaları, ilk çizgiden doğru tahminlerin gelmesinden rahatlıkla anlaşılabilen site (bkz: pictionary)
    (nepenthe, 06.01.2007 11:58)
  3. yabancı dil kanallarında oynayarak yabancı dilinizi geliştirebileceğiniz eğlenceli oyun.
    (espejismo, 06.01.2007 12:02)
  4. yapacak bir şeyim olmadığı zamanlarda oynadığım,bir nevi eğlendirirken,düşündüren zevkli ancak bir süre sonra bayan oyun.türkçe oynarken kelime haznenize çok katkısı olacağını sanmıyorum ancak eğer ingilizce bilmiyorsanız yabancıların arasına sızıp ufaktan ufaktan yeni kelimeler kapabilirsiniz.şahsi düşüncem ilkokul seviyesindeki öğrencilere oynatılırsa yararı olur.
    (the blades, 17.01.2007 19:07 ~ 03.02.2007 00:38)
  5. en az üç kişinin msnden grup yapıp*, cevapları çizim esnasında şakadanak aktardığı oyun.. (bkz: yapma canım yapma arkadaşım)
    (lazarushadow, 26.01.2007 21:32)
  6. arada sırada idrar, dışkı gibi kelimeler sorup terbiye sınırlarını zorlayan web oyunu.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (lockman, 07.02.2007 00:03 ~ 00:04)
  7. çıkan bazı ilginç kelimeler;

(bkz: domalmak)
    (bkz: pandik)
    (damned, 03.03.2007 20:14 ~ 20:30)
  8. (bkz: http://www.isketch.net/...)
    (madalyonun güzel yüzü, 03.03.2007 22:21)
  9. (bkz: cizbakalim)
    (lethe, 24.08.2007 02:59)
  10. çizmeyi beceremediğiniz ya da iyi resmedemediğiniz zamanlarda çık ulan defol manyak mıdır nedir nerden geldin başka odaya yallah diyerek bir kamyon laf eden hoşgörüsüz insanlarla ortak oynanılan oyun.
    (deaftones, 06.12.2007 22:55)
  11. bir hafta boyunca günde minimum 3 saat oynayarak artık kelimeleri ezberlediğim oyundur. o süre içerisinde bağımlılık yaşadığım doğrudur, amma velakin ilerleyen zamanlarda çok fazla zaman geçiremez olursunuz. sıkılırsınız.
    yapılacak hiç bir şey bulunamadığı vakitlerde hala iyi bir zaman geçirgecidir.

*vik vik birbirine sarılan, tutkulu öpücükler gönderen arkadaşlara buradan nefret dolu bakışlarımı yolluyorum...
    (kaçınkurbaası, 06.05.2008 15:26)
  12. acayip bi' şeydir. bağımlılık yapar.

zoser:
    olm ya bişi yapalım ya

alik:
    evet lan. ne yapsak..

zoser:
    aklıma bişi gelio ama

zoser:
    razı olur musun

zoser:
    bilmiorum

alik:
    cast sey it.