en güzel ilişki çeşitidir.iki genç umursamazca ihtiyaç gidermek için beraberdir.
-ee ne zamandır berabersiniz?
-beraber derken?
-hani çıkmak yani?
-çıkmakmı ehm,ee bilmemki one?takılıoz ya öle işte.
-aa aa a bende takılabilirmiyim size o zamaaann???
hani henüz çıkmadığınız ama bütün arkadaşlarınızın huylandığı ve sizin sadece arkadaşız dediğiniz ilişkidir. zamanla ya herkesin beklediği olur çıkmaya başlarsınız ya da tam tersine birbirinize yabancı olur, kopar gidersiniz.
ne sevgilisiniz ne değil
hem seviyorsunuz hem saklamalı
başbaşa kaldığında basan heyecan anlatılamaz
yasak bi ilişki sanki
uzaklara bakar gözler
bi süre sonra adını konulduğunda
etraftan 'ben demiştim' sözlerini işitip, mutlu bile olunur.
1 hafta gibi bir süre sevgili gibi yaşarsınız. sonra o şehir dışına gider eski sevgilisini görür depresyona girer. sana dediği tüm o aşk sözlerini unutur telefonunu kapar. sorduğunda da bana zaman ver der. şimdi nedir bu? geri gelmez senin yaşadığın şehre aramaz ama konuştuğunuzda bana zaman ver der. hangi ilişki? hangi ad?
insanın her gece huzursuz yatmasına neden olan hiç bir mantığa sığmayan ne onunla ne de onsuz olan ilişki türü. geçmişte bazı gerizekalıların böyle bir ilişkiyi 5 yıla kadar sürdürdükleri gözlenmiştir. örnek vermek gerekirse
türk gelenekleri gereğince isim konulması için bir kahramanlık göstermesi beklenen ilişki.
örneğin erkek bir kahramanlık gösterir de kızın yüzük parmağına uyduruk da olsa bir yüzük takarsa dede korkut gelir, boy boylar soy soylar ve bu ilişkiye "sözlülük" adını koyar.
kızla oğlanın beraber bir kahramanlık yapıp mercimeği fırına koymaları durumunda, kızın babası ile esas oğlan arasındaki kurulan ilişkiye ise tokat manyağı adı konulabilir.
bazen paint'te birşeyler yaparsınız veya word'de bişeyler yazarsınız. kaydetmek istersiniz, aklınıza bi isim gelmez. ya çok sikko bişeydir, ya da adı konulamayacak kadar güzeldir. en güzeli bilgisayarın bize önerdiği default seçenek olan untitledla kaydetmektir onu. sonra sizin için bi manası olursa ismini sembolün üzerinde sağa tıklayıp ad değiştirden yeni isim takarsınız. budur o dediğiniz şey.