belki ilginizi çeker
  1. · iset
  2. · bilitis
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · yılmaz özdil
  8. · shockhaber com
  9. · yitik

iset antalya ya gelmişken 2 çay ısmarlasın zirvesi  

1. dün akşam bu saatlerde gerçekleşen zirvedir efendim bu. güzelcene toplanılmış, biralar içilmiş, monopoly ve jengalar oynanmış maksimum eğlence katsayısına ulaşılmıştır. zirvede toplam yedi kişi hazır bulunmuştur. bu kişiler dicus carica, iset, bay sıtkı sıyrıl, sofsotik, basima trajik bir olay gelsin istiyorum, bilitis, 7221821 dir.

oynanan tabu oyununda bay sıtkı sıyrıl, dicus carica, iset, ve sofsotik tarafından oluşturulan takım; bilitis, başıma trajik bir olay gelsin istiyorum, 7221821, ve grubun +1 elemanı olan berkay' ın takımını yenmiştir. bu oyun esnasında özellikle bamya olayı geceye damgasını vurmuştur.*

gözlemlerime gelince;

iset: ciddi anlamda bilgili bir insan kendisi. çok iyi bir bölümde okuyor. konuşurken tane tane konuşması ve boş konuşmaması dikkat çeken özellikleri.
    bilitis: zirvenin organizatörü idi. sempatikliği ve cana yakınlığı ile aferin len dedirtmiştir. sayesinde toplaştık, kaynaştık.
    sofsotik: zirvenin radyocu elemanı ve psikolojik danışmanı.* o da çok güzel bir üniversitede okumakta ve tabudaki performansı ciddi anlamda çok iyi. ayrıca müzik zevklerimizin benzeşmesini sevdim.
    başıma trajik bir olay gelsin istiyorum: zirvenin sessiz sakin ama ciddi anlamda dolu insanı idi. muhabbeti ciddi anlamda güzel bir insan. ancak fazla konuşmaması göze çarptı.
    bay sıtkı sıyrıl: zirvenin cool adamı. hoş muhabbet insan. ancak çok sigara tüketiyor, olmaz öyle.
    7221821: zirvenin hukukçusu. boş konuşmayı sevmeyenlerden o da. muhabbeti hoş.

kısacası güzeldi, her şey için teşekkürler diyoruz.

edit büdüt: meşhur bamya olayı için;
    (bkz: @3757317)
    (dicus carica, 27.07.2009 21:49 ~ 29.07.2009 23:18)
  2. çok harika geçmiş olan zirvedir. ilk organizatörlük deneyimimdi ve bence başarılı olmuştum. her şey yolunda gitmişti. tabi her şey de olduğu gibi ufak aksiliklerim de oldu. ama uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. "değdi" diyebiliyorum. ve benim için en önemlisi de uzun zamandır görmediğim arkadaşım sofsotik le karşılaştık. nedense çok mutlu oldum, sevindim. sağolsun.

bu arada katılan bütün arkadaşlarıma teşekkürü borç bilir ve teşekkür ederim.
    (bilitis, 27.07.2009 22:14 ~ 22:26)
  3. iset istanbul'a döndüğünde nargile ısmarlasın zirvesinin sebebi olacaktır. ellere vardır da bize olmayacak mıdır?
    zirvecilere de afiyet olsun ayrıca. görürsünüz bir aya kalmaz ben de havasını atarım, amin.
    (anladım bozukluğu, 27.07.2009 22:24)
  4. lan ben de antalyadaydım niye haber vermediniz zirvesi olmuştur benim için, allah belanızı vermesin ... *
    (amele mektebi, 27.07.2009 22:34)
  5. şimdi bu zirveyi ayarlayanların akıllarında iki tane soru işareti var. bir dayak nedir? iki neden atılır? yok lan şaka şaka. allah onlardan razı olsundur, ipeklere sarılıp, sarmalanılsınlardır. zirveye katılan herkeş baldan tatlı süper insanlardır ay gedem. ve harika bir zirve olmuştur kannımca, şahsen, herhalde, kendimce, inşallah, amin.
    (bay sıtkı sıyrıl, 28.07.2009 00:51)
  6. eğlenceli idi. içerde başladı, sigara yasağı yüzünden dışarı çıkıldı. bilitis'in jenga adlı güzide oyundaki beceriksizliği ve müthiş yeteneği ortaya çıktı. 3 kere devirmesinden dolayı beceriksiz; ondan sonra çekecek olan bana sıra geldiği zaman, ben daha dokunamadan jenganın devrilmesi ve benim devirmiş sayılmamdan dolayı müthiş becerikli. yeni insanlarla tanışıldı, eskileri ile görüşüldü. amacına hizmet eden güzel bir zirveydi. sonrakilerin olabileceğini de gösterdi.
    (sofsotik, 28.07.2009 01:13)
  7. ismine rağmen kimsenin çay içmediği zirvedir. buzlu çaylar hariç.
    (7221821, 28.07.2009 17:15)
  8. hakikaten neden çay ısmarlanmadı lan diye düşündüren zirvedir bu. demek ki başka bir zirve yapılsa, adı da ''usta çek oradan bir pilav üstü kuru zirvesi'' olsa kimseler pilav üstü kuru ısmarlamayacak. işte bunlar da sinemanın acaiplikleri. *
    (bay sıtkı sıyrıl, 29.07.2009 09:56 ~ 09:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil