|
|
- saman altından ayar yürüten esrarengiz organizasyon
- (bkz. kıskandıran oluşum)
(bkz. kıskanç kişilik giberling)
(bkz. yalakalanma uleyn)
(bkz. açılın ben pilotum)
- açılımını bilmeden sallıyorum..: itü sözlük asayiş topluluğu (ya da teşkilatı)
- sloganları:
(bkz. isat doğru seçim ınınının)
(bkz. onli dı sıtrong sörvayv)
(bkz. şov no mörsi)
(bkz. isat rulez)
- anket düşmanı,geyik avcısı,sözlük koruyucu olacaklarsa babadır diyeceğim derin sözlük teşkilatı ....
bana ne oluyor ki*
yorum yapıp onaylamak bana mı kaldı*...
fazla konuşma her an dinliyor olabilirler.*
- (bkz. derin sözlük)
- içme suyu arıtma tesisi
intrakarotis sodyum amobarbital testi
ayrıca en önemlisi itü sözlük asayiş teşkilatı (ya da benzer birşey)
- itü sözlük için gelmiş geçmiş en hayırlı oluşum olacak, sözlüğe renk katacak zibidilik.
gerçekten inanması güç dahiyane bir buluş. ne olduğunu bilmeyenler için esef verici tecrübeler yaşanacak.
- içen-sıçan-atan-tutan
- is= itü sözlük olduğu gün gibi aşikar olan at=? kısmı ise sallamaya müsait görünen oluşum.
(bkz. vatana millete hayırlı uğurlu olsun)
- - biz isattan geliyoruz. hakkınızda şikayet var. anket filan yapıyomuşsunuz
- tamam biz sizi arıycaz
- kurbanları için ayin düzenleyen klan.
(bkz. çekmece gölü kenarı meşe odununa doyamadım zirvesi)
- aramızda casuslar olabilir
- (bkz. isit)
- sözlüğün geleceğinden endişe duyarak kendi oluşumunu baltalamak yerine ona sahip çıkmaya çalışan ve çalışacak olan, sözlüğün geleceğini kurtarmaya yönelik dip dalgası yaratma gayreti içindeki takdire şayan topluluk.
2 sokak öteden sola dön, sağdaki apartmanın 2. katında diğer şubesi, hemen karşına çıkıyor*.
(bkz. isit)
- ailecek izliyoruz
- itüsözlük muhipler muhafaza ve müdafaa cemiyeti
- mafyanın hükümete ve orduya adam sokması gibi,moderatörlüğe adam* sokarak artık gerçekten güç sahibi olmayı başardılar.
o kadar muhafaza ve müdafaa cemiyeti idiler şimdi derin devlete girdiler.azureel'in bu göreve gelmesini takdire şayan karşılayarak*** burayı çiçek gibi yapacaklarını umuyorum(ama inanmıyorum...ee...öhööm ne diyorum lan)
- ya iyilerdi,ne alemi vardı kurulu tezgaha çomak sokmanın.
bari açılımının ne olduğunu yazıp da dağıtsaydınız ya şunu,bizde de merak kalmasaydı.*
- 2004'ün puslu havasından kopup gelen efsanevi bir oluşum. zamanında ciddi ciddi sözlükte baş göstermiş enine boylumlamasına iş yapan ekiplerdendi.
buradan birçok zamanının ötesinde giri silindiği için görünemiyor ama üyeleri sözlüğün kemik yazarlarından diyebileceğimiz insanlardı. şimdi hepsi çoluğunda çocuğunda işinde gücünde insanlar oldular.
bir google cache aramasında aklıma gelen bu şahane oluşumu yeni nesiller de bilsin, bugünlere nasıl gelindi görülsün isterim. (bkz: ben eskilerdenim tribi)
- underground ortamlarda büyük baykuş önderliğinde siyah/beyaz cüppelerle ayinler yapan eski bir kuruluş. amder'in kuruluşundan sonra bölündüler ve birer birer karanlığa karıştılar.
- açılımı itü sözlük ayar teşkilatı olan kurum.
|