irticai faaliyetler 

adana çık aradan

1. burdan halka sesleniyorum, ben inanıyorum ki türk milleti başta irticai ve bölücü faaliyetler olmak üzere her türlü zorluğun üstesinden gelecektir. dile kolay türkler 1000 seneyi aşkın bir süredir 150 nin üstünde devleti yoktan var edip yıkmıştır. belkide şu an yeryüzünde tarihi en sağlam, en köklü, askeri ve siyasi alanda en tecrübeli milletiz.

yanlış anlaşılmasın ben herşeyin günlük gülistanlık, yerli yerinde olduğu vurgulamaya çalışmıyorum. gerek sözlükte, gerek arkadaş ortamında, gerek okulda, gerek işte ülkenin içinde bulunduğu vahim halden bahsederken kendi gücümüze de varalım istiyorum. tamam haklısınız başımızdakiler bizi istediği gibi çevirip oynatmak istiyor olabilir ama unutmamalıyız ki bu millet, bu halk istemedikçe hiç bir şey yapamayacaklar. yanlız şu hususun altını çizmek istiyorum "bu halk istemedikçe". bu halkta onlardan olan, cebinin ağırlığını düşünen, vatanı üç kuruşa peşkeş çekmeye hazır olan, bazı sevdalarla yanıp tutuşan kişilerde var, ancak hiç bir zaman çoğunluk olamayacaklar ve suyun içinde eriyen bir buz gibi yok olup gidecekler.

bazı değerleri değiştirmek kolay değil. özellikle türk milleti gibi sağlam bir tarihe sahip olan milletin değerlerini asla.ayrıca burdan abd veya ab veya onun ülkemiz içindeki* maşalarına da seslenmek istiyorum.

"kendinize yanlış hedef seçtiğinizi farkına ne zaman varacaksınız, beyhude öldürüyorsunuz insanları, beyhude kandırıyorsunuz beyinleri, beyhude yakıyorsunuz bebeğini emziren anaların, çocuğunun rızkını düşünen babaların canlarını. kendinize yanlış hedef seçtiğinizin ne zaman farkına varacaksınız.
    (pasteteux, 23.05.2007 11:31 ~ 11:35)