belki ilginizi çeker
  1. · hamili kart yakınımdır
  2. · vdb
  3. · motörhead
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınmayacak nickler
  5. · frank klepacki
  6. · sözlüklere takılan hatunların çirkin olması
  7. · dörde özlem
  8. · izmir akustik performans zirvesi
  9. · kirazlıyalı
  10. · van den budenmayer
gündem
  1. · boylumlama
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  5. · ahmet kaya
  6. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  7. · ayda su bulunması
  8. · adam evde aç oturacağına 50 ytl ye niye çalışmasın
  9. · made

iron fist  

sayfa  / 2
  1. müzik dünyasının en çok "cover"lanan şarkılarından biridir.. sözleri ise şöyledir:

dark night nothing to see
    ınvisible hand in front of me
    scared to death there's someone near
    scared to move but you can't stay here
    you know me, evil eye
    you know me, prepare to die
    you know me, the snakebite kiss
    devil's grip, the ıron fist

flying horse don't make a sound
    flying hooves don't touch the ground
    walk in circle lose you track
    can't go on but you can't go back
    you know me, evil eye

moon eclipse and you know why
    ghost rider in the sky
    beast of evil devil's hound
    tooth and claw they pull you down
    you know me, evil eye

taparak dinliyoruz..
    (lethromar, 13.01.2006 19:03 ~ 12.08.2006 20:26)
  2. command & conquer oyununun serisinin birincisinde, 95 de çıkanında yani, frank klepacki'nin yaptığı bir başka gaz şarkı. act of instinctden sonraki en gaz olanıdır, gönül ister dünyayı fethetmek, ortalığı hayvani aygıtlarla yerle bir etmek...
    (skuba, 21.03.2007 04:01)
  3. altıncı nesil hoşgelmiş güzeller güzeli yeğenim yazar.

(bkz: hamili kart yakınımdır)*
    (van den budenmayer, 19.01.2009 00:33)
  4. oğlan dayı'ya kız hala'ya çeker derler ama bu kişi amcasına çekmiş, en az onun kadar çılgın ve deli. üstelik artısı da var sevimli. dün gece adıma düzenlenen zirvede epey konuşma fırsatını buldum. aynı telden çalacak kadar ortak noktamız çıktı. zirvelerde daha çok görmek ümidimizdir.
    (guenhwyvar, 01.03.2009 16:09 ~ 16:09)
  5. şirin mi, sevimli mi sevimli, yanındaki badem şekerlerinden çok daha şeker yazar. zorla bana kuğulu parkı sevdirecek ama kızmayacağım. adres büyükada olursa da illa ki de fayton yapacağız. sağlığımızı soruyoruz birbirimize, bir de havalar ısınınca sözü var bana bir yerlere götürecekmiş. yüzü hep gülsün, tatlı tatlı uyusun, başı hiç ağrımasın diyorum buradan.
    (wildboy, 03.03.2009 00:59)
  6. sabahlara kadar ulvi bir amaç için çalışmaktadır bu yazarımız efendim.

(bkz: sabaha kadar kitap okumak)
    (guenhwyvar, 03.03.2009 01:10)
  7. kırmızı cafe barda çalışan garson kıza kafayı takmıştır efendim. allah o garson kızımızı bunun şerrinden korusun efendim. yoksa o barda kimse bize sipariş getirmez
    (guenhwyvar, 05.03.2009 23:42)
  8. taş gibin bir motörhead şarkısı.1982 yılında aynı isimdeki albümlerinin ilk şarkısıdır.
    (deathcomp, 06.03.2009 01:31)
  9. unutkan bir faredir kendisi. peynirini kaybeder sonra "ben minik bir fareyim peynirimi kaybettim gördünüz mü?" diye arar sorar. hayır alacam ona 17 kiloluk yörsan peynir tenekesini koyacam önüne batırcam kafasını içine. peynir zehirlenmesine sokacam hehehe.

sefiohum bu cimcimeyi ben ya.
    (guenhwyvar, 07.04.2009 15:23)
  10. peynir de peynir peynir de peynir başımın etini yedi akşam akşam. neyse ki kıbrıs şehitlerindeki tansaş yakın da gittik aldık peynirini. homur homur yedi valla. (burun ucuma parmağımı götürdüm)
    (guenhwyvar, 18.04.2009 11:27)
  11. (bkz: khelgar ironfist)
    (bor madenleri, 18.04.2009 13:59)
  12. (bkz: allah'ın fenerlisi ne olacak işte)
    (bkz: yazık vurmayın garibe)
    (kaldırımmühendisi, 18.04.2009 14:44)
  13. son zamanlarda gördüğüm en tatlı en cana yakın insan.. bir de çok güzel..

amcası olacak adam biraz daha sohbet etmemize izin verseydi süper olacaktı.. ne acelesi vardı bilmem..
    (selase, 02.05.2009 20:08)
  14. badem şekerlerini bi benimle paylaşmayan yazar. insan amcasına bunu yapar mı? gider alır 3-5 kilo getirir "amcacım yeni aldım hem de tazecik birlikte yiyelim" der. ama nerdeeee? kime diyom? şşş alooo!

(bkz: çok doluyum be sözlük)*
    (van den budenmayer, 03.05.2009 11:49 ~ 17:43)
  15. örgülü şirin.
    (sir da ros floyd, 11.05.2009 21:55)
  16. van den budenmayer kontenjanından dostluk masasına transfer olmuş bir fıstık. bildiğiniz daş gibin bi hatun. bir de güzel dans eder, görmelisiniz.
    (sinirliyim ezelden, 11.05.2009 22:03)
  17. an itibariyle yeni yaşına yelken açmış yazar.

daha nice yeni yaş seferlerini sağlık ve mutlulukla aşmasını dilerim.
    (van den budenmayer, 15.05.2009 00:34)
  18. (bkz: nicholai ironfist)
    (tiğtiğ, 15.05.2009 00:39)
  19. yeni yaşı fasılda baya baya bi kutlanacak yazar. (umarım ben de orda olurum)
    desenize yine gitti van den budenmayerin paracıkları. ee amca olmak böyle bişi.
    (sinirliyim ezelden, 15.05.2009 00:41)
  20. mutlu yıllar insan. bildiğin şeker canım. yarın itibariyle döktürecekmiş, evet.
    (wildboy, 15.05.2009 00:44)
  21. tanıştığıma gayet memnun olduğum ve sözlüğe faydalı olacağını düşündüğüm yeni neferlerden. doğum günü de kutlu olsun diyoruz.
    (yumurtaza, 15.05.2009 00:45)
  22. kendisiyle henüz tanışmadığım, ama tanıştığımda memnun olacağım yazardır. * baktım ki doğum günüymüş, kutlayayım dedim. yeni yaşı huzur getirsin diyorum efenim.
    (n excantric matmazel, 15.05.2009 00:51 ~ 00:52)
  23. doğumgünü kutlu olasıca, peynir* delisi küçük fare'm. her yaşın onda ayrı bir güzelliği olacağını düşünüyorum nedense, evet sanırım haklıyım*
    (falasquil, 15.05.2009 08:01)
  24. bundan bilmem kaç sene önce dünyaya gelmiş olan yazar.
    günü ve ömrü güzel geçsin, nice mutlu senelere.
    (vela, 15.05.2009 08:15)
  25. dün gülen yüzünü gördüğümde, güzel gözlerini, hokka burnunu, pırıl pırıl dişlerini, ah sırma saçlarından bahsetmiyorum bile; "bu kızı ben mi doğurdum acaba?" diye düşündüm.
    gülmekten başka tek şeyin yakışmadığı yüzündeki 'ışıltı'n, bedenindeki 'enerji'n, gün geçtikçe artan 'sevenleri'n eksilmesin melek.
    unutma,
    sen güzelken değerini bilmeyenlerin kıymetsizlikleri yüzünden çirkinleşmeye başladığında (evet cicim, bitiyor o güzellikler), sonuna yaklaşmış oluyorsun. sen, sonsuza dek, senin güzelliklerini yücelten, en az senin kadar güzel insanlarla yaşa. istediğin her şey olsun, olmayanları bana gönder.
    (seher, 15.05.2009 10:18)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil