müzik dünyasının en çok "cover"lanan şarkılarından biridir.. sözleri ise şöyledir:
dark night nothing to see
ınvisible hand in front of me
scared to death there's someone near
scared to move but you can't stay here
you know me, evil eye
you know me, prepare to die
you know me, the snakebite kiss
devil's grip, the ıron fist
flying horse don't make a sound
flying hooves don't touch the ground
walk in circle lose you track
can't go on but you can't go back
you know me, evil eye
moon eclipse and you know why
ghost rider in the sky
beast of evil devil's hound
tooth and claw they pull you down
you know me, evil eye
command & conquer oyununun serisinin birincisinde, 95 de çıkanında yani, frank klepacki'nin yaptığı bir başka gaz şarkı. act of instinctden sonraki en gaz olanıdır, gönül ister dünyayı fethetmek, ortalığı hayvani aygıtlarla yerle bir etmek...
oğlan dayı'ya kız hala'ya çeker derler ama bu kişi amcasına çekmiş, en az onun kadar çılgın ve deli. üstelik artısı da var sevimli. dün gece adıma düzenlenen zirvede epey konuşma fırsatını buldum. aynı telden çalacak kadar ortak noktamız çıktı. zirvelerde daha çok görmek ümidimizdir.
şirin mi, sevimli mi sevimli, yanındaki badem şekerlerinden çok daha şeker yazar. zorla bana kuğulu parkı sevdirecek ama kızmayacağım. adres büyükada olursa da illa ki de fayton yapacağız. sağlığımızı soruyoruz birbirimize, bir de havalar ısınınca sözü var bana bir yerlere götürecekmiş. yüzü hep gülsün, tatlı tatlı uyusun, başı hiç ağrımasın diyorum buradan.
kırmızı cafe barda çalışan garson kıza kafayı takmıştır efendim. allah o garson kızımızı bunun şerrinden korusun efendim. yoksa o barda kimse bize sipariş getirmez
peynir de peynir peynir de peynir başımın etini yedi akşam akşam. neyse ki kıbrıs şehitlerindeki tansaş yakın da gittik aldık peynirini. homur homur yedi valla. (burun ucuma parmağımı götürdüm)
badem şekerlerini bi benimle paylaşmayan yazar. insan amcasına bunu yapar mı? gider alır 3-5 kilo getirir "amcacım yeni aldım hem de tazecik birlikte yiyelim" der. ama nerdeeee? kime diyom? şşş alooo!
yeni yaşı fasılda baya baya bi kutlanacak yazar. (umarım ben de orda olurum)
desenize yine gitti van den budenmayerin paracıkları. ee amca olmak böyle bişi.
kendisiyle henüz tanışmadığım, ama tanıştığımda memnun olacağım yazardır. * baktım ki doğum günüymüş, kutlayayım dedim. yeni yaşı huzur getirsin diyorum efenim.
dün gülen yüzünü gördüğümde, güzel gözlerini, hokka burnunu, pırıl pırıl dişlerini, ah sırma saçlarından bahsetmiyorum bile; "bu kızı ben mi doğurdum acaba?" diye düşündüm.
gülmekten başka tek şeyin yakışmadığı yüzündeki 'ışıltı'n, bedenindeki 'enerji'n, gün geçtikçe artan 'sevenleri'n eksilmesin melek.
unutma,
sen güzelken değerini bilmeyenlerin kıymetsizlikleri yüzünden çirkinleşmeye başladığında (evet cicim, bitiyor o güzellikler), sonuna yaklaşmış oluyorsun. sen, sonsuza dek, senin güzelliklerini yücelten, en az senin kadar güzel insanlarla yaşa. istediğin her şey olsun, olmayanları bana gönder.