görseller
iroh 

belki ilginizi çeker
  1. · the last airbender
  2. · azula
  3. · erkekleri ağlatan şeyler
  4. · aşık olunan çizgi film karakterleri
  5. · avatar the last airbender
  6. · çaya saygı duymak
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · ugg
  3. · yılmaz özdil
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · domuz gribi
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · teyze olmak
  9. · kaşıkla pilav yiyen tuhaf insan

iroh  

1. hapisheneden kaçtıktan sonra ne oldu ona diye meraktan kafayı yediğim, serinin en taşaklı ateş bükücüsü. inşallah 3. sezon 14. bölümde bir haber gelir ondan.
    (deanneise, 17.12.2007 09:41)
  2. 2. kitabın 15. bölümü tales of ba sıng se de bir onun bir de momo'nun hikayesi derinden etkilemiştir beni. sevgili çay tiryakisi amcamız yeğeni prens zuko'ya bir ara itiraf ettiği 'bu şehirde hayatımın en büyük utancını yaşadım' dediği şehir ba sing se'nin en ünlü çaycısı, savaş sırasında surlarda kaybettiği oğlunu gözyaşlarıyla anarken, avatar'ın yapımcıları da amca'ya ses veren mako'yu anmışlardır.
    ateş ulusunda yıldırım bükme kabiliyetinin ender bahşedildiği bilge ve kafa dengi amca.
    (casillasmania, 27.04.2008 13:42)
  3. toprak krallığında ateş bükerek çay ısıtıcak kadar müthiş , süper , zeki , taşşak bir insandır . idolümdür . avatardaki favori karakterimdir .
    (ultragamer, 15.09.2008 16:39)
  4. ateş kitabında tutsak kaldığı bölümde kaçarken ortaya çıkan vücuduyla hepimize yok artık dedirten avatar karakteridir.candır canandır.ayrıca ateş krallığındaki son ejderhayı öldürmeyerek ateş bükmenin özünü koruyan candaş bi bükücüdür kendileri.

(bkz: jasmine tea)
    (solucandil, 08.10.2008 01:27)
  5. tasavvuf ehli gibi adamdır. bende öyle yetenekler olsa sozinmiş yıldızmış dinlemem, alırım kardeşimi aşağı, yakarım yıkarım. çay ne lan!
    (no more, 08.10.2008 01:29)
  6. (bkz: spoiler)

sürekli çay içmesinin nedeni o çayı ateş ile bükerek alev çıkartabilmesidir. kendisine batı'nın ejderi denmesi de bu yüzdendir. düşmanlarını konuşarak ikna etmeye çalışır edemezse fena döver.

(bkz: spoiler)
    (mina harker, 12.01.2009 14:45)
  7. içimde "iroh'u, avatar'ın filminde jack nicholson canlandırsın" diye bir facebook grubu kurma isteği canlanmasına sebebiyet veren süper puşt amca. yasemin çayını sever. (ben de ilk fırsatta deniycem lan özendim (bkz: çizgi filmlerden etkilenmek) ) yeğeni* de değerini geç anladı zaten...

--spoiler--

3. sezonun 17. bölümünün sonunda da kendisinden haber alınamamıştır. 18, 19 veya 20. bölümde sürpriz bir şekilde ortaya çıkıp çok pis ayar vermesi beklenmekte...

o kadar egzersizi boşuna yapmamıştır heralde?

--spoiler--
    (beyazleblebi, 12.01.2009 15:47 ~ 16:15)
  8. leaves from the vine
    falling so slow
    like fragile tiny shells
    drifting in the pond

little soldier boy
    come marching home!
    brave soldier boy
    comes marching home!

şarkısıyla bizleri ağlatan avatar karakteridir. saf ayağına yatar ama aralarında en çakalıdır. abuk subuk ritüelleri, gizli bağlantıları, keyfine aşırı düşkünlüğü ile nam salmıştır. ve makonun orjinal seslendirmesi türkçe seslendirmeden binlerce kat daha başarılıdır.

-------spoiler-------

beklemeyin boşuna. gelmeyecek ben de çok ümit etmiştim ama makonun ölümünden sonra amcayı kullanmamaya sanki ant içmiş bu avatar ekibi. dizinin sonunda kısa bir gözüküyor sadece. ortalığı yakıp yıkmıyor. haklı da olabilirler hani. çünkü yok yani makonun seslendirmesi olmadan uncle iroh eksik bir uncle iroh'tur.

-------spoiler-------
    (tuygun, 12.01.2009 15:59)
  9. white lotus ekibinin liderlerinden. dünya sikime minare götüme havalarında takılsa da, osursa bile bir anlamı vardır dedirtiyor. saygılar generalim. *
    (vişnesuyu, 23.06.2009 11:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil