çalışmaya başlayacağım u2 club i bilem olan güzel mekan.
nevizade'nin otel yanı girişinin önünde kalır kendisi..
müşterilerinin yaş ortalamasının bizim gibi üniversite gençliğini ezdiği
süpper mekan. yakın gelecekte gidersem
luckystrike ile tanışacağım mekan
(giberling, 05.04.2004 09:15 ~ 06.04.2004 09:27)
özellikle terası enfes olan mekan.
meşhur boğaza yapışan acı irish birasını içebileceğiniz mekandır
guinness ve
baileys mekanı. çok pahalı ama yine de çok güzel, özellikle irlanda maçı varken giderseniz eğlence garanti.
pub kısmı gayet sakin ve güzel olan, özel günlerde yeşil irlanda birasının içilebileceği mekandır. okul çıkışı gidip muhabbet etmek için ideal bir ortamdır. u2 club ise özellikle müzik açısından ne yazık ki bünyeyi tatmin edememektedir. zira çalan grupların tercihleri oldukça ilginçtir. örneğin join me sonrası athena'nın gaz parçalarından birini çalıp akabinde supergirl'le dumura devam etme gibi durumları yaşanmıştır. belirli bir tarzları yoktur. bu da irish pub'ın kalitesine uymamaktadır zannımca. ortamdaki bir diğer olay ise gelen turist kişilerin sağa sola yazma ve alakasız parçalarda çılgınca dans etme eğilimleridir. 40 yaşın üstündeki amcalarımız bile gelip yazabilmektedir bu mekanda. aynı zamanda hatunlarda alkolden pembeleşmiş yanaklar ve bozulan vücut dengesiyle yurdum erkeklerine sarkmaktadırlar (ki bu durum arkadaşlarımız için gayet hoştur o ayrı). kısacası pub bölümü tercih edilesi mekan.
hazırlıktaki hocalarımdan birinin
* çaldığı pub. american folk çalar genelde, sahneye çıkmadan önce de 1 şişe tekila içmek gibi bir huyu vardır bu adamın.
düzeni biraz
shaft'a benzeyen, üst kata çıkıp milleti kesebileceğiniz yer.
(culdesac, 21.07.2005 20:38 ~ 30.07.2005 05:32)
sahiplerinden türk olanı ali iyi, hoş adamdır. sima olarak ise
hugo chavez'e acayip benzer.
celtic ve liverpool'un önemli maçlarını fanatik taraftarlarıyla hoş sohbet ederek izleme imkanı bulabileceğiniz, ilgililenenlere atkı takası için fırsat yaratan, en büyük bira boyutunun 40 ml, fiyatının ise 6 ytl olduğu, benim gibi itü indiriminden haberi olmayanların bir bira içmekle yetinmek zorunda kalabileceği ilginç mekan.
(sechoe, 19.12.2006 01:25 ~ 01:28)
cumartesi gecesi 22.00-24.00 arası
mustang adlı grupla coşulan, su gibi bira tüketilen ve sahibi ali bey ile de muhabbet edilesi mekan.
edit: mustang hafta içleri de electric blue adı altında çalıyor yukarı kısımda...alt kattaki kadar gürültülü değil ama çok daha eğlenceli.
itü kimliği güzelliğini bırakıp, öğrencilere üyelik kartı dağıtan mekan. 10 lira kaktırdılar bi pvc kaplı kağıt için, ama olsun yine de taksim'de en gidilesi yer.
bi zamanlar çalıştığım, harika, tatlı, muhabbet süper olan mekan.
kaliteli canlı müzik eşliğinde, irlanda içkileri içebileceğiniz
** ve irlanda mutfağının tadına bakabileceğiniz taksimdeki en hoş yerlerden biridir. haftasonu vaktim kalırsa mutlaka uğrayıp irish coffee' sini içmeye çabalarım, tavsiye edilesidir.
irlandalıların uğrak yeri olan ve hatta evler araziler satın aldıkları kuşadası'nın barlar sokağında birbiri ardına rastalabileceğiniz, irlanda müzikleri çalan diyemeyeceğim barlardır. öyle ki, bir gece '' lan bi gidek de eğlenek çılgın irlandalılar gibi'' diyerek çıktığımızda, bu peşisıra birbirini kovalayan dizi dizi irish publardan birine daldık. ortamda turist irlandalılardan çok garsonlara denk geldiğimiz bu mekanda, yine bu garsonların tuhaf danslarına şahit olduk. enteresan dans figürleriyle coşan garson vatandaşlarımız içerdeki 3-5 irlandalı, 5-6 ingiliz ve gerisi çeşitli milliyetlerden grupları gaza getirmeye çalışıyordu. dikkatle izliyorduk kii o ne!'!^'+% kolbastı!!! irish pubda kolbastı abicim evet. ağzımız bir karış açık bu rezaleti izlemeye başladık ancak çok fazla dayanamadık. kafalarımızı utancımızdan masaya doğru çevirip bir sonraki rezillik için beklemeye koyulduk ki zaten o da çok gecikmeden başladı. halay!!! kültürümüzü yabancı vatandaşlara öğretmeye pek meraklı garsonlar bu sefer de serçe parmaklarından yakaladıkları turistleri halaya kaldırmaya başladılar. ''yo yooo dostum yoo bu burada bitmeli'' diyerek arkamıza bir an için bile bakmadan mekandan kaçtık. başka bir tanesine girmeye de korktuk ama bir kaç biradan sonra takmamaya başlıyor insan. çılgın irlandalılar gibi eğlendik nitekim.
eklenti: mekanda çalan şakşuka denen ne idüğü belgisiz zamir ( şarkı diyemedim, dilim varmadı ),asıl kopma nedenimiz olmuştu, nasıl da unuttum yareppim...bildiğin veyahut bilmediğin şakşuka..inanamıyorum...hatırlatanlara teşekkürlerimi borç bildim.