belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · ezel
  8. · rockbox
  9. · oturarak uyumak

irina palm  

1. sam garbarski'nin yönettiği ve marianne faithfull'un başrolünde oynadığı 2007 yapımı film. filmekimi 2007'de galası yapılacaklardan.

berlin uluslararası film festivali'nde berliner morgenpost okuyucuları tarafından yapılan oylama sonucu aldığı bir ödül de var.
    (sycrone one, 10.10.2007 20:17)
  2. torununun iflah olmaz hastalığı yüzünden kötü yola düşen bir anneannenin öyküsü. marianne faithfull, hülya koçyiğit rolünde. sezerciği ise kevin bishop canlandırıyor. maggie'nin sorunu ele alışı* gerçekten çok başarılı. bir de ıspoyler vereyim isterdim, ama filmin ortasına gelince dalga geçmekten bile sıkıldı paşa gönlüm. ölür ama o çocuk söyliyim.
    (ali kamber, 06.12.2007 15:40 ~ 15:41)
  3. arkadaş tavsiyesi üzerine dvdsine 4 ytl verdiğim nice filmden sadece biri. kötü, berbat, tiksinç, kalitesiz bir çevrem var, yavaş yavaş anlıyorum da vakt-i zamanında salıncak üzerinde attığı rarararalarıyla mest olduğumuz marianne ablanın kollarının bedeniyle birleşmediğine ve bu pozisyonda, düz yolda yürümek denen eylemi gerçekleştirdiği vakitler evrim teorisi için ideal bir denek haline gelebileceğine, üstüne üstlük filmin hisli pezevenginin karşılıklı iltifat sekansları sırasında bu yürüyüş stiline hayran olduğunu beyan ettiğine tanık olmak pek iyi olmadı.
    (vandal mimar, 06.12.2007 18:28)
  4. eline alanların hikayesi.
    (yazıyorum fütursuzca, 27.09.2008 20:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil