belki ilginizi çeker
  1. · floola
gündem
  1. · google wave
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · beşiktaş
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · disko kralı
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · bu zamanda en düzeyli ilişkinin yalnızlık olması
  9. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler

ipod un bozulması  

1. durduk yere gerçekleşebilen, insanı çileden çıkaran, delirten, nedenn nedenn diye sorgulatan olay.
    an itibariyle ipodu açmaya yönelik nafile çabalarıma bir adet suratında dayak yemiş ipod ifadesi bulunan ipod resmiyle karşılık vermektedir, yanında da ünlem işareti diye tabir ettiğimiz bir oluşum vardır.(karışık oldu ama öyle)
    www.apple.com/support/ipod yazmaktadır bir de utanmadan, lakin o linkte yardımcı olabilecek bi bok yoktur.
    kulaklık bozulsa neysedir gidip yenisi alınır. ama ipod lan bu nerde alcaz yenisini nerdeğğ?
    benim gibi günde toplam 3 saat yol faciası yaşıyorsanız durum iyice boktanlaşır.

not: hayır abartmıyorum..

edit: öneriler sunan yardımcı olmak isteyen yazarlara sevgilerimi saygılarımı sunarım, teşekkür ederim lakin malesef işe yaramadı. ipodsuzum ben.
    (hairsprayqueen, 07.10.2007 10:21 ~ 29.05.2008 17:49)
  2. tamir için garanti süresinin bir ay aşılmış olmasına, hatta süre bitmeden ipodun bozulmuş olmasına rağmen 50 euro istemeleriyle sonuçlanan süreçtir.
    (hairsprayqueen, 28.10.2007 16:44)
  3. çok boktan bir durumdur. gözleriniz dolar . o kadar para verdim lan.. mintonla aynı kaderi mi paylaşacaktı diye isyan edersiniz hayata.. menu ve ortadaki tuşa 10 saniye basarsınız, coşar kapanır açılır falan.. itunes sizi ayrı uyuz eder.. en sonunda 4 saat uğraşarak yaptığınız o güzelim playlistler hakkın rahmetine kavuşur..

hani teknoloji hayatı kolaylaştırıcaktı lan?!
    (usako, 28.10.2007 17:16)
  4. elektronik aletler bozulmaları için yapılmıştır; bozulsun ki akabinde yeni modeli satılabilsin. dayanıklı tüketim mamülü statüsünde bulunmadığı için de ipodların bozulmalarını çok makul karşılıyorum açıkçası. bozulmayan bir elektrikli alet istiyorsanız buzdolabı alın, müzikleriniz hem taze kalır negzel. bizim evde 20 senedir aynı buzdolabı var, alet benden yaşlı bile olabilir, bilmiyorum. eline sağlık aeg.
    (azureel, 28.10.2007 17:42 ~ 17:42)
  5. hükmünü vermeden önce dikkat edilmesi gereken gerçek.

eğer ipod kilitlenmiş ve tepki vermiyorsa play ve ortadaki menü tuşlarının ikisine birden yaklaşık 6 saniye basılı tutulur. i-pod yeniden resetlenir ve kullanıma hazır hale gelebilir.
    (hansvoralberg, 28.10.2007 18:10)
  6. ipod bir kere kafayı yemeye karar vermişse, menu ve ortadaki tuşa aynı anda basmak hiçbir işe yaramıyor. *

oysa ki ben, artık hayatımızın geri kalanına birlikte devam edecektik diye düşünmüştüm! *

ama şu da var.. hayat bazen tesadüflerle dolup taşabiliyor (bu arada taşan sabrı gözardı ediyorum)
    ipodun bozulduğuna kesinlikle emin olduktan sonra, "garantiye verirsem ne zaman gelir ki peheeyyy" diye kara kara düşünürken, elimden kayıveren ipod, dehşet dolu bakışlarım arasında yere doğru ağır çekim indi ve tok bir sesle yere yapıştı!.. ardından ekranında çıkan apple simgesi, zamanın ağlamak zamanı değil, gülmek zamanı olduğunun bir işareti gibiydi..*

(ama lütfen siz pozulan ipodunuzu bilinçli olarak yerden yere vurup zavallının ağzına sıçmayınız...)
    (usako, 28.10.2007 18:40)
  7. sonuç: 100 ytl verdik be. içime oturdu.
    (hairsprayqueen, 05.02.2008 20:59)
  8. menü ve ortadaki tuşa basılı tutmak da çare olmuyorsa şarjı bitene kadar bırakın dursun öyle. sonra tekrar şarj edince sanki hiçbir şey olmamış gibi düzelebilir. ipod da olsa teknoloji teknolojidir, bozulmaya meyillidir. ilk kez bebek sahibi olmuş anneler gibi hemen ipodunuzu kundağa sarıp servise götürmeyin.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 09.11.2008 20:01)
  9. birkaç haftadır resetlemeden çalışmayan ipodun artık hiç açılmaması durumuna verilen isimdir. ağla1. annem bağırır ordan, "daha alalı 2 yıl oldu ben ona bir sürü para verdim!" diye, babam "hayatta sana yeni mp3 çalar falan almam" der bir yandan...

olum bak floola'yı falan siliyorum, itunes'u yüklüyorum yeniden. bokunu yiyim bozulma. nolur ya. gerekirse bundan sonra safari kullanır, videolarımı quicktime'da izlerim. yeter ki çalış nolur laan!..
    (usako, 26.08.2009 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil