ipod kulaklığı   

adana çık aradan

1. ipod efendilerle beraber teşrif eden beyaz renk, steril ses veren ancak cihazın ses çıkışına dayanamayıp patlayan meretler.

bilkom'dan garanti kapsamında değiştirmek olası. kendinize güzel bir servis seçiyor ve götürüyorsunuz.
    (wondrous, 13.07.2005 18:47)

2. beyaz olmasından gayrı çantada cepte kolayca kirlenebilen,zamanla gri olan kulaklıklar.bangır bangır dinlemedikten sonra bir sorun olmaz.bir de bunların in ear olanları vardır.yalnız 80 ytl gibi bir fiyata ayrıca satılırlar.
    (bettyboop, 13.07.2005 18:54)
  3. patlama riskini minimum'a indirmek için itunes kullanıp (zira diğer third party yazılımlar volume balancing yapmıyor) bir de cihaz içinde sound check ayarını on etmek lazımdır.
    (wondrous, 13.07.2005 18:57)
  4. sırf görüntüsü için bunları kullanan adamlar biliyorum. hayır nedir bu şekilcilik, karizma hastalığı anlamak mümkün değil*. ipod'un tüm karizmasını yiyip bitiren bir ses kalitesine sahip bu kulaklık. özellikle fazlabas olan şarkılarda sıçıp batırması ve çok dinlenildiğinde elinizde patlaması çok büyük bir ihtimal. koyun bunu bir köşeye, takın sony kulaklığı, ipod'un ses kalitesini tam olarak yaşayın.

ha ama bir eksiği var bunu kullanmamanın. kulaklık girşine olan bazı küçük darbelerde ipod kulaklık çıktı zanenderek parçayı duraklatıyor. bu da bazen tüm zevkin içine edebiliyor. ama bu kulaklığın kalitesinden dolayı içine ettiği kadar değil emin olun.
    (creepingdeath, 13.07.2005 19:04)
  5. vakti zamanında hattı olmayan araba telefonlarının kordonunu bi yerlere bağlayarak dışarıdan konuşuyomuş havası vermeye çalışan zihniyet yarın öbür gün ipod kulaklığı yüzde on verimle çalışsa da başka bi kulaklık kullanır mı? bence kullanmaz.
    (bınar, 13.07.2005 19:17)
  6. neodymium'dan imal edilen bir alet kendisi.
    (wondrous, 12.09.2005 18:11)
  7. kesinlikle kalitesi tartışılmaz..uzun süredir kulaklıklarla ile kafayı bozmuş bir şekilde ortalarda geziyordum..dahası insanlarda gördüğüm tüm değişik kulaklıklar ile ipod ses performans testi yapıyordum..neyi farkettim biliyor musunuz? ipod için en iyisi yine kendi bembeyaz renkli kulaklıkları..teknolojik olarak da ileri de, ses kalitesi olarak da..
    (zeus, 12.10.2005 17:48)
  8. son zamanlarda ucuna çin malı radyo bağlayıp kendini sokaklara vuranları da görmeye başladım.

ipod'la kaldırdığımız hatun popülasyonuna özenmiş olacaklar.
    (wondrous, 15.05.2006 15:22)
  9. hemen bozulan kulaklık. bozulan kulaklığın yerine ipod in- ear tipi kulaklık alınır o da bozulur, cinnet geçirten kulaklıktır kısacası
    (panavision, 15.05.2006 15:35 ~ 15:36)
  10. beyaz rengiyle, tasarımıyla sizi etkileyen lakin haftasında cızırdamaya başlayan kerata.
    (kocapülü, 02.07.2006 01:20 ~ 03.07.2006 15:36)
  11. bolca patlama,cızırdama sorunuyla insanın canını sıkan,tiz sesleri teneke sesi gibi veren,badları da pek içaçıcı olmayan kulaklıklar.ayrıca bu kulaklıklar hırsızların ilgisini cezbettiği için yetkililer dikkatli olunmasını öneriyormuş
    (cellmania, 17.07.2006 19:07)
  12. ipodun ses kalitesine yetişemeyen ve böyle başarılı bir ürünün yanında neden bu denli dandik bir ses özelliğine sahip kulaklık verirler ki diye sorduran merettir. ipodun aslında nasıl bir ses kalitesine sahip olduğunu merak edenler ve müzik zevkine daha çok varmak isteyenler kesinlikle daha kaliteli bir kulaklık edinmelidir.
    (devedikeni, 29.01.2007 21:59)
  13. orijinal olanları epey dandiktir. ipod'umun yüksek sesine dayanamayarak 4 ay sonra patladı.
    (cerceve, 27.03.2008 22:45)
  14. süngerleri kaybolduğunda ortaya çıkan çöp tenekesi efekti ile kulaklık teknolojisine son noktayı koymuştur.

karizmasına gelince... (bkz: sikerim böyle aşkın ızdırabını)
    (nicomedia, 27.03.2008 22:57)
  15. patlayan kulaklığımı yenisiyle ücretsiz değiştirdi sağolsun apple. ancak bundan sonra tekrar anladım ki dünyanın en dandik kulaklığı. bir kulaklık doğru düzgün kullanılmadan 1 ay sonra cızırtılı ses vermeye başlar mı arkadaş ya?
    (cerceve, 17.04.2008 07:55)
  16. (bkz: kulakçalık)
    (seanpenn, 17.04.2008 07:58)
  17. 5g ipod'um la beraber gelenin üçüncü günde iphone ile gelenin birinci ayda patladığı kulaklık.

ipod icin sennheiser cx300
    iphone icin sennheiser mm 50 ip
    (garrincha, 27.06.2008 11:56 ~ 11:57)
  18. yaklaşık olarak 18 aydır hemen hemen hergün hatta geceleri yatarken bile kullanmama rağmen hala sapasağlam olan kulaklıktır.önceleri tamamıyla beyaz olması garip geliyor ama zamanla bu renge alışıyorsunuz.tabii eksileri de var, kullandıkça kenarlardaki beyaz, yuvarlak süngerimsilerin kaybolması gibi...
    (eldridge, 03.08.2008 21:42)
  19. kolanın içine düşüp de bana mısın demeyen alet. kurulayıp taktığınızda ilk bi kaç saniye kola asidi sesi duyulsa da, yan taraflardaki deliklerden üflüyorsunuz efendim, ne asit ne ses kalıyor, aynen devam.
    (chev chelios, 01.10.2008 00:50)