ipimlekusagim   

adana çık aradan

1. üçüncü nesil olup da bir hoşgeldin bile denilmemiş yazardır. ayıptır. dördüncü nesiller adına ben kendisine geç de olsa bir hoşgeldin demek istiyorum. hoş geldin. geç olsun güç olmasın.

(bkz: iyi ki geldin dördüncü nesil)
    (beşincicemre, 04.10.2007 13:44)

2. işi gücü belli değil. ister müttehiden sürsün hayat. sabah geç kalkar, gece kaçar rüyanızdan. bundan naşi nasfet arar; pervasızca aralar pinhan olmuş güneşini. işi gücü heleloy; bir yanda kibar yarim esmerim, öbür yanda buğday tohumundaki sürek avım der. bildiğiniz pedolog. ara ara pekişir, sevdiceği görürse çekişir. pastra olmadı bugüne değin, beceremez de. hanedan soyundan gelmedi, ekmek nedir bilir. 15'inde ergen oldu sırtını ağaca dayayıp, 20'sinde gülben. gider hanesinin hesabı yok, ama müteşebbis yanı gönençtir. sevdicek bayılıyorsa kıllı hayvana, dayanamaz besler, ama yokken tekmeler. takati hep vardır; yer yer insan sever, goygoycuya da en fazla selam verir.

işi gücü havayı solumak. hamal gibi sırtlar göğün kabarttığı bulutları. yol bilmez, iz sürer. doğuştan kartograf, it gibi koku alır. nedensiz değil, taş atmışlığı vardır. gözbağı nedir bilir, en az körebe kadar. yangıları olmadı şükür, suratında kurmaca yansıma da yok. diyeceğim o ki önü açık, lolo yapmadan liyakat bağlarını derinleştirip metis çocuk sevmek istiyor.
    (ipimlekusagim, 04.10.2007 16:24 ~ 16:27)
  3. enteresan bir adam. tuhaf, acayip.deli deli konuşuyor bazen. içinde bir volkan var hissine kaplıyorsunuz. hani patladı patlayacak. bir şeyleri bekler gibi sanki. dedim ya tuhaf. komik ama çok komik. iki mesaj atıyor gülmeye başlıyorsunuz, bir de işyerindeyseniz eğer gülmemek için kendinizi zorlarken buluyorsunuz birden.edebi derinliği fazla bir de bunun.kullandığı kelimeler hani günlük yaşamda her an karşınıza çıkan cinsten değil. nerdeyse elimde sözlük karşılığına bakarak okuyacağım bu adamı. bir de benzetmeleri var ki sormayın gitsin . en son yer pırasası ilan etti beni. hadi bakalım diyorum . allahın delisi.
    (eleanor, 02.11.2007 09:51)
  4. sonradan utanacağı giriler giren bir yazar. pek de beleşçiymiş. yaz veresiyeye diyor sürekli.
    (azwepsa, 20.03.2008 17:38)
  5. bugün bir vesileyle keşfettim girilerini, geç olmuş ama bu da benim utancım olsun. kelimeler konusunda oldukça usta ve gerçekten farklı bir yazar
    (depresif, 29.04.2008 12:43)
  6. 'müsaadenizle' deyip epey bir süre sıfatınızı görmek istemeyen itkideki yazardır.

bana kalırsa izin beyanı bile yersizdir, zira [zira nedir?] kendi yarattığı zamanın hatasıdır, her satrın biriken grili katranıdır. bu yaş karara az evvel kerhen de olsa imza attı. daha sonrası için de ‘yav sözlükte bi hesabım vardı sanki, postmodern antika nişanı da cabası?’ diye nameşum hayallere dalıp hatırlarsa şayet, yeniden dühul edebilir.

son söz: eytişimde, neşirde kusur olmuşsa şimdiden affoluna. ayrıyeten arkamdan atıp tutmayın, ayıp bi’ kere. peşin söyleyeyim mevcut mağduriyet ortamından silkinip şu mesafeden rencide ederim. velhasıl çelenk gönderilmemesi, arzu edenlerin başbakanla irtibata geçip rahatlatılması tavsiye olunur.
    (ipimlekusagim, 13.06.2008 06:38 ~ 06:38)
  7. damarlı.
    (est non, 17.09.2008 23:47)