belki ilginizi çeker
  1. · iphone
gündem
  1. · google wave
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · 2012
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · aşk ı memnu
  8. · yumurtaya can veren rabbim
  9. · edip akbayram

iphonealma com  

1. alayım mı diye düşünemedim hiç gereksiz diye düşünmüştüm ama bu kadar gereksiz olduğunu bilmiyordum. açıklamış adamlar. kuvvetle muhtemel rakip firmalarla alakası vardır ancak bilgilenmek anlamında oldukça yeterli.
    http://www.iphonealma.com
    (redd, 18.10.2008 21:24)
  2. n95alipgotumüzemisokalim.com ile devam edecek serrüvenin ilk ayağı.
    (prezerlatif, 18.10.2008 21:28)
  3. burda yazanların çoğu hatalıdır. iphone, uygulama paketleri çalıştıran telefondur ; eğer sesli arama isterseniz uygulamayı yükler yada indirirsiniz. telefonunuzda sesi kayıt etmeden bile komutu algılayan bir özellik olur. farklı bir sms uygulaması istersiniz -ki var bulabilirsiniz- mesajı istediğiniz gibi gönderebilirsiniz. türkiye'deki oparetörler ile internete rahatça her yerden girebiliyorsunuz. ayrıca türkçesi var ve istediğiniz dildeki klavyeleri de aynı anda kullanabiliyorsunuz. telefon mp3leri melodi olarak kullanılabiliyorsunuz.bluetooth kulaklık kullanılabiliyor hemde her cinsi. evdeki bilgisayarınıza uzaktan kontrol sayasinde sanki onun bir monitörü gibi görerek ona müdahele etme şansı sağlıyor.
    (aspenli, 01.01.2009 18:12 ~ 18:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil