öncelikle bir adet
iphone sahibi olmak gerekir. yoksa iphone varmış gibi yapıp, mesaj gelmiş gibi yapmak gerekir ki hayal gücünü baya zorlamalısın.
ferrari sahibi olmak önemli değildir, önemli olan bunu birilerinin görmesidir mantığıyla iphone'ununu gösterecek, olay bu. ama biraz kıt beyinli işte. lan benim telefonuma da mesaj gelebiliyor, seninki iphone, göstermek için mesaj geliyor gibi mi yapman lazımdı, gerizekalı. o kadar özelliği var aletin ama bizim sığır mesaj özelliğini kullanıyor, neyse. ne kıskanıcam lan bende de
3310 var.
oturmuşuz bir cafe'de muhabbet ediyoruz. konuşuyuroz falan, ortamı ele geçiyorum yavaş yavaş. kızlar gülüyor falan tam böyle birisi hoşlanacak gibi olurken ibne arkadaşın biri araya giriyor.
-lan olum telefonunu versene bi ya avea arkadaş var onu arıcam
+olummm şimdi boşver sonra ararız lan
-lan ne cimri adamsın lan alt tarafı bi arama (ibneeee herifff bu sefer de cimrilikten vuruyor)
+al hayvan al. (3310 telefon çıkarılır)
o an her şey bitti. tam bir kızı aşık ediyodum kendime, namussuz herif. bir yandan cimri oluyorum, öbür taraftan 3310 zaten. kıskaca aldı beni. bir dahaki sefere cimri olurum daha iyi, yanlış tercih yaptım. neyse, daha sonra devam ediyor tabi. "abi avea'sı kapalıymış ya o mesaj atar bana sonra" diyor. 2 dakika sonra mesaj gelmiş gibi iphone'u çıkarıyor. ışıl ışıl ışıldıyor alet. benim 3310 yatıyor masanın üstünde. ben ona o kadar modifiye de yaptım, arkasına renkli karton koydum hoş görünsün diye ama nafile. iphone lan. kızların bütün ilgisi arkadaşa kayıyor tabi. arkadaştan çok iphone'a. ay fon nefret ediyom lan senden. yine kız yapamadım kendime, ne zaman sevinç dolu bir hikayem olacak benim, ne zaman..haa...