görseller
iori yagamiiori yagami
iori yagami 
belki ilginizi çeker
  1. · kyo kusanagi
  2. · yasakani
  3. · vice
  4. · zangief
  5. · kırmızı saç
  6. · kyo kusanagi
  7. · 25 mart
  8. · gelmiş geçmiş en karizmatik oyun karakterleri
  9. · death note
  10. · the king of fighters
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · aşk
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · last nite
  9. · yapılmış en aptalca dalgınlık

iori yagami  

1. 25 mart 1976 yılında dünyaya gelmiş yagami klanının son temsilcisidir.the king of fightersadlı oyunun olmazssa olmayan baş karakteridir,allah ın karizmasıdır,kız olsam verirdim dedirtecek kadar artisttir.kırmızı saçları,ispanyol gömleği ve kırmızı pantolonuna taktığı diz altı kemeriyle,manyak gülüşüyle şerefsizin tekidir.kombo harketlerini rahatlıkla yapabileceğiniz bir karakterdir,kyo kusanaginin baş düşmanıdır, kıçından mor alevler çıkarmasıyla ünlüdür.
    (genius kusagami, 23.02.2007 15:15)
  2. the king of fighters oyunun karizmatik delisi.kombo yaparkenki haykırışlarılya insanı psikopatlaştıran oyun karakteri.
    (ioriyagami, 27.05.2007 22:29)
  3. the king of fighters oyunun en karizmatik adamı. serseri tiplidir, başı eğik olsa da süperinde kafayı kaldırıp çakar. ama nasıl kalkar kafası, hakan şükür gibi sanki hava topuna çıkar.
    (bir nickim bile yok anlıyor musun gülmesene lan, 07.10.2007 20:28)
  4. (bkz: yasakani)
    (tatlı kavanozu, 21.12.2007 00:04)
  5. (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 21.12.2007 00:13)
  6. gülüşüyle kendine hasta eden the king of fighters kişisi.
    (hayri potur, 21.12.2007 00:27)
  7. eşcinsel olduğu söylenmekte olan efsane.
    (tatlı kavanozu, 20.01.2008 18:41)
  8. herkesin bir çocukluk kahramanı vardır. onun gibi olmak onun gibi hareket ister. benimki ise iori yagami ydi. onunla ateri salonunda yedi yaşında tanıştım. düğmelere zor basıyor, kolu bile çeviremiyordum. ama sırf onunla oynamak için annemin cüzdanından para aşırdığım oldu. pantolonumu gömleğimi yırttım ona benzesin diye. saçıma kına bile yaktırdım. tapılası olmayan karakterimdi o benim. etkisi orta okul yıllarına kadar devam etti. tebeşir tozlarını mavi alevi gibi kullanırdım. sonra lisede sınavdı falan derken unutuldu. gitti tamamen aklımdan. az önce görsellerde rastladım sevgili kahramanıma tekrar. ama yok artık saç baş boyatamam. sana verdiğim jetonlardan kamyon yapılırdı be iori. genede helal olsun.
    (absolutraspberri, 20.01.2009 19:10)
  9. king of fighters '95 serisinde, takımıyla birlikte ( billy kane, eiji kisaragi ) oyun bitirdikten sonra, takım arkadaşlarınıda döven ve arkasına bakmadan çekip giden, oyun dünyasının en karizmatik karakteri.
    (cyrufs, 22.05.2009 21:38)
  10. asıl adı iori yasakani olan lakin ailesinin lanetlenmesiyle yagami adını alan the king of fighters serisi karakteridir.
    (ithalat ifrazat, 23.11.2009 22:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil