belki ilginizi çeker
  1. · refresh f5
  2. · sözlükteki erkeklerin kızlara bok atma çabası
  3. · sözlükteki izmirliler
  4. · kerkinenkele
  5. · duyuruların aslında demek istedikleri
  6. · ne fatih öldü mü olamaz olamaz kesinlikle olamaz
  7. · sinirliyim ezelden
  8. · itü sözlük radyosu djleri
  9. · painted flowers
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · author gibi erkekler
  3. · author
  4. · domuz gribi
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · yaran hoca öğrenci diyalogları
  9. · burak bora anadolu lisesi

inwe tiwele  

1. hoşgelmiş 6.nesil arı. kendisini burada da görmek ne güzel bir duygudur. ilk nickaltı şeysini ben gireyim dedim." hoşgeldin, sefalar getirdin" dediğim can dır.*
    (n excantric matmazel, 14.05.2009 19:37)
  2. hoşgelmiş altıncı nesildir, merhabadır...
    (biletli, 28.05.2009 16:13)
  3. şu depresif havada, başımda tez belası...
    bomboş evde...
    pencere önünde bir masa, bir sandalye sadece.

bir de radyo, yankılanıyor sesi boş odada.
    sevgili nesildaşımın bana hediye ettiği şarkı da çok çok sevdiğim bir şarkı.
    bu ne hoş tesadüftür yahu.

bi' mutlu oldum.
    sağol...
    (maria elena, 28.06.2009 15:57)
  4. elinden geldiğini ardına koymaz bu umursamz insanda teşekkür eder hepinize
    (inwe tiwele, 28.06.2009 21:16)
  5. canlı performans ustası, delüüğğanlım ı bir okuyor, kulaklarınıza inanamazsınız.
    ben sandım ki yıldız tilbe devam ediyor, megersemki bizim kız almış mikrofonu eline..

vay anasını, analar neler doguruyor beaa!! (bu yazı külliyen yalan içermektedir) *
    (hı hı evet, 28.06.2009 23:38)
  6. sıcak yaz gününde yaptığı kaçak yayınla, güzel vakit geçirmemizi sağlamış, müthiş parçalar çalmıştır. bir de burakis ile atinalı yanıma seslenmiş yazar kişidir.
    (burakys, 08.07.2009 16:03)
  7. çok güzel gözleri olan, pek tatlı yazar.
    (masalambası, 26.07.2009 18:03)
  8. insanın hep yanında olmasını istediği insanlar vardır ya; onlardan biridir bu hatun. her insanın böyle bi tane dostu, kuzusu olsa, insanın ömür boyu sırtı yere gelmez. o derece candır. sevincini anlatırsın paylaşır, derdini, sıkıntını anlatırsın elinden geleni yapar çare bulmak, olmak adına. hayatımdan eksik olmasın dediklerimden. iyi ki var insanı. hep kalsındır mavişim. ama dikkat etsin kendine. sakarlık edipte zarar vermesin bünyesine. üzülen ben oluyorum sonra. canımın kuzusu..
    (n excantric matmazel, 20.08.2009 21:10)
  9. sakar maydonoz kişilik işte ne ederse eder kendine
    (inwe tiwele, 20.08.2009 21:29)
  10. izmir zirvelerinin renkli yüzü. o boyla henüz smaç yapamıyor ama iyi basketbol oynuyor. yanında ekürisi kelebeque olursa, wildboy - amuda kalkan imam ekürisinin bile vay haline.
    http://www.itusozluk.com/...
    (sinirliyim ezelden, 22.08.2009 13:26 ~ 14:35)
  11. kerim tekinden kar beyaz gülüşleriyle mixleyen djimizdir kendileri.

olsun dinliyoruz keyifle kendilerini.
    (myster, 01.09.2009 16:19)
  12. basketbol maçlarında oyuncu ve okey masasında "demir ıstaka" olarak ekürim olan (tabi ki biz yeniyoruz hep), an itibariyle izmir'deki basketbol müsabakalarında masada da ekürim olmaya hak kazanmış, tebrik edilesi, heyecanlı ve enerjik arımız...
    (kelebeque, 05.09.2009 21:14)
  13. bu sıkıcı öğle saatlerinde çaldığı şarkılarla gerginliğimizi almıştır kendileri. sevgiler diyoruz burdan.
    (theladyofshalott, 07.09.2009 14:08)
  14. yeni kalktığımız bu saatlerde bizi duygusala bağlamayı başarmış yazardır kendisi. üstün çabası için teşekkür ederiz. ha bide sesi çok güzel.
    (be realist demand impossible, 07.09.2009 15:17)
  15. "acaba hala severek ümit sayın dinleyen, eskiyi özleyen var mıdır" dediğim bir dönemde ümit sayının en sevilen şarkılarından birini çaldı radyoda. gül beyaz gül... ilaç gibidir efendim. ilaç.*

(bkz: hiç bitmesin)
    (benzemez kimse bana, 07.09.2009 15:29)
  16. programındaki her dinleyicisine şarkı armağan eden biricik diceyim. burda hem odamı toparlayıp hem de sessiz sedasız bana armağan edeceği şarkımı bekliyorum. gıkım bile çıkmıyor valla. *
    (n excantric matmazel, 07.09.2009 15:29 ~ 15:31)
  17. itü sözlük radyosundaki programında her dinleyicisine şarkı armağan etmesini geçtim, hüzünlü denizle birleşen gri gökyüzümün sarmaladığı bir zaman dilimini "bir zamanlar" şarkılarıyla gökkuşağı cümbüşüne çeviren, bizi görünen ruyalarımızın görmediğimiz anlarına götüren, tüm bunların daha da ötesinde; yayınını benim için gerçekleştirmiş can ekürim...
    (kelebeque, 07.09.2009 16:57)
  18. yarınki radyo yayınım için bu akşam radyoyu boş görünce bir deneme yayını yapayım dedim. kuzum sağolsun ayağının tozuyla durmadan yönlendirdi. şunu şöyle yap, bunu böyle yap diye. ben bile delirdim, kendi kendime kızdım. onun halini hiç düşünemiyorum.. bir tane olduğunu söyleyeyim tekrardan.

iyi ki var..
    (n excantric matmazel, 11.09.2009 01:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil