sevgili sevenlerim, hayatıma burada son vererek bencillik yaptığımın farkındayım. dünya bana çekilmez geliyor. sizlerin arasında bir türlü istediklerim olmadı. aslında tek tek hepinizi sevdim. ama entegre edince alan negatif çıktı. olmaz dedim atlıyorum. bu satırları siz okurken benim dünyada olmicak olmam ne ilginç. siz bunları okurken ağlıyo olcaksınız. siz bu kadar rahat gözlemleyemeyeceksiniz.benim içinse her şey anlamını yitirdi. beni bencillikle suçlar hale geldiğiniz güne kadar sabırlar dilerim.. mutlu kalın..
bu sözlerin en popülerlerinden biri "ölümümden kimse sorumlu değildir" dir zannımca. zaten bu intihar psikolojisi de gariptir bu söz gibi. hem bir daha gelmeyeceği bu yerden gider, hem de kendisini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokar giderayak. len sana ne senin ölümünden sonra olacaklara. buna polis karar versin, ya da insanların vicdanı karar versin.
aksine; bendeniz intihar etsem "ölümümden herkes sorumludur en az benim kadar" der kafama sıkar giderim, parmaklarının üzerinden su gibi kayar giderim.
bir de esaretin bedelinden esinlenerek "fantastik karakter was here" yazar giderim.