belki ilginizi çeker
  1. · kurt cobain intihar mektubu
  2. · iyi geceler anne
  3. · bir sms mesajı olarak intihar mektubu
  4. · tanrının bitirme tezi
  5. · kurt cobain intihar mektubu
  6. · tanrıya istifa mektubu
  7. · istifa dilekçesi
  8. · edebiyatta ölüm ve intihar
  9. · intihar notu
  10. · aşk kağıda yazılınca
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · kurtuluş savaşının düzmece olma ihtimali
  3. · tek taş yüzük istemeyen kadın
  4. · hiç yurt dışına gitmemiş insan
  5. · kıvanç tatlıtuğ vs wentworth miller
  6. · türkiye deki üniversitelerin ilk 500 de olmaması
  7. · firdevs hanım in kızı olmak
  8. · yılan vs akrep
  9. · transistör

intihar mektubu  

1. "merhaba. neden yazdığımı bilmiyorum. kendimi tamamen alıp götürürken, çelişkili de olsa, tıpkı neden geride bir şeyler bırakmak istediğimi bilmediğim gibi. bize dediler ki hep "bilin. bildikçe erdem kazanır insan." çok bildiğimizden mi yoksa sadece öyle sandığımızdan mı böyle olduk; işte onu da bilmiyorum. bildikçe içim acıdı benim. çevreme bakıyorum: bir avuç çok kalabalık yalnız insan. içlerinde ayrı, dışlarında ayrı bir kalabalık... neyse madem öleceğim içimdeki her şeyi söyleyim diyorum; içimde sizin gibi hem dolu hem boş... dolmuyor; ama taşıyor... bunu da bilemedim ben. anlamadım. sordum, soğukluğunuza çarpıp geri döndü sorularım bana, elim yine boş kaldı. yine de "uzaklaşmayım. kurdu bile olsa, insan insana lazım." dedim kendime, kendimce hoşgördüm her şeyi. masadan kalkınca ardımdan söylediklerinizi, yüzüme sahte gözlerle bakışınızı, yalandan sarılışınızı, yalanlarınızı da... hepsini. suçlamıyorum, ben de gördüm; ben de yaptım belki böyle... ama artık yeter. benden buraya kadar. içimdeki uçurumun ta dibindeki gölde, hepinizin bir yansıması var. bunun içindi belki o kadar nefes, o kadar gözyaşı..."
    (maia, 29.10.2006 20:03)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook